Η «Γιούβε» πληρώνει ξανά τη Ρεάλ για τον Μοράτα

Η «Γιούβε» πληρώνει ξανά τη Ρεάλ για τον Μοράτα

Διατεθειμένη να κάνει οτιδήποτε για να κρατήσει τον Αλβάρο Μοράτα στo Τορίνο φαίνεται να είναι η Γιουβέντους, προσφέροντας στη Ρεάλ Μαδρίτης κάποια επιπλέον χρήματα

Η «Γιούβε» πληρώνει ξανά τη Ρεάλ για τον Μοράτα
Ο διευθυντής αθλητικού τμήματος, Τζουζέπε Μαρότα, της Γιουβέντους τόνισε δημοσίως ότι ο σύλλογος επιθυμεί την παραμονή του Αλβάρο Μοράτα και θα κάνουν ότι μπορούνε ώστε να μην ενεργοποιηθεί η ρήτρα αγοράς από πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ο Ισπανός επιθετικός έχει καταφέρει με τις πολύ καλές του εμφανίσεις να θεωρείται ένας από τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές της «Γηραιάς Κυρίας». Οι πρωταθλητές Ιταλίας γνωρίζουν ότι οι Μαδριλένοι έχουν τη δυνατότητα με ένα ποσό κοντά στα 25 εκατ. ευρώ να φέρουν πίσω στο «Μπερναμπέου» τον διεθνή άσσο. 

Πριν από δύο χρόνια ο 23χρονος φορ υπέγραψε στους «μπιακονέρι», δίνοντας στους «μερένγχες» 15 εκατ. ευρώ, με δικαίωμα επαναγοράς της Ισπανικής ομάδας ξοδεύοντας 10 εκατ. παραπάνω από αυτά που πήρε. 

Κλείσιμο
Υπάρχουν σκέψεις από τους ανθρώπους της «βασίλισσας» να φέρουν πίσω τον Μοράτα ώστε να τον πουλήσουν σε κάποια ομάδα από τις ενδιαφερόμενες. Το όνομα του διεθνή επιθετικού ακούγεται έντονα για ομάδες από την Premier League και συγκεκριμένα ενδιαφέρονται οι Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Tuttosport» η Γιουβέντους έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή και να προσφέρει άλλα 15 εκατ. ευρώ. 

Με τη δημόσια τοποθέτηση επί του ζητήματος από τον Τζουζέπε Μαρότα ο Ιταλικός σύλλογος γνωστοποίησε τις προθέσεις του: «Τον Μοράτα και τον Ντιμπάλα πρέπει να τους χειροκροτούμε και θέλουμε βέβαια να τους κρατήσουμε στην ομάδα. Ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως αυτή του Μοράτα δεν εξαρτούνται μόνο από εμάς. Θέλουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα, αλλά πρέπει να διαπραγματευτούμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πολλά θα εξαρτηθούν από το αν η Ρεάλ κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ ή το πρωτάθλημα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Γνωρίζω ότι ο Μοράτα έχει δεθεί με τη Γιουβέντους και προτιμάει να παραμείνει στην ομάδα, θα μπορούσε όμως ο Ισπανικός σύλλογος να αλλάξει την απόφασή του». 

Πηγή: www.sport-fm.gr 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης