ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πόλο: Ο Ολυμπιακός διέσυρε με 12-3 την Σπαντάου

Πόλο: Ο Ολυμπιακός διέσυρε με 12-3 την Σπαντάου

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν πάρτι στο Παπαστράτειο κόντρα στους Γερμανούς και βρέθηκαν πιο κοντά στο Final 6 του Τσάμπιονς Λιγκ

Πόλο: Ο Ολυμπιακός διέσυρε με 12-3 την Σπαντάου
Ακόμη πιο κοντά στην πρώτη θέση και στην απευθείας πρόκριση του στο Final 6 του Τσάμπιονς Λιγκ βρέθηκε ο Ολυμπιακός μετά την επιβλητική του εμφάνιση και τη νίκη με 12-3 κόντρα στην Γερμανική Σπαντάου στο Παπαστράτειο.

Οι ερυθρόλευκοι πλέον περιμένουν την αναμέτρηση της Έγκερ με την Πριμόριε, όπου με ήττα της πρώτης εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Ο σημερινός αγώνας είχε ενδιαφέρον μόνο μέχρι τις αρχές του β’ 8λεπτου όταν οι Γερμανοί μείωσαν σε 3-2, αλλά από εκείνο σημείο και μετά ήταν καταιγιστικοί. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν 5-3 και στα δύο τελευταία 8λεπτά έτρεξαν σερί 70 φτάνοντας στο επιβλητικό 12-3.

Κλείσιμο
Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ο Φουντούλης που σημείωσε τέσσερα τέρματα, ενώ από από τρία πέτυχαν οι Μουρίκης και Βλαχόπουλος. Τελευταίος αγώνας για τον Ολυμπιακό στον Πειραιά με αντίπαλο την Έγκερ στις 18 Μαΐου.

Τα 8λεπτα: 3-1, 3-2, 4-0, 2-0
Oλυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Σμιθ, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 3, Κολόμβος, Μάγιαρακ, Βλαχόπουλος 3, Γαλανόπουλος.
Σπαντάου: Μπάκσα, Σαουναντιέ 1, Σλάνστεντ, Τσουκ 1, Κούιπερς, Γιούενγκλινγκ 1, Μαρζούκι, Μίερς, Σταμ, Όελερ, Ρέστοβιτς, Χάμπι, Χόενε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης