Ο ευδιάθετος Κλαούντιο Ρανιέρι (video)

Ο ευδιάθετος Κλαούντιο Ρανιέρι (video)

Ο Ιταλός κάνει τα πάντα για να διώξει το άγχος, επιλέγοντας να χαιρετίσει τους δημοσιογράφους δια χειραψίας

Ο ευδιάθετος Κλαούντιο Ρανιέρι (video)
Παραμονές του εντός έδρας αγώνα με την Σουόνσι την περασμένη εβδομάδα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου έκανε την έκπληξη όταν παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι η ομάδα του «στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Επί μήνες οι δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να του αποσπάσουν μια τέτοια δήλωση για την Λέστερ, αλλά ο Ρανιέρι την έκανε τη στιγμή που δεν την περίμενε κανείς, καθώς όλοι είχαν επικεντρωθεί στην απουσία (λόγω τιμωρίας του Βάρντι).

Ο Ιταλός όμως με αυτά που είπε έκανε τους πάντες να ασχοληθούν με το παιχνίδι και… δικαιώθηκε με το εντυπωσιακό 4-0 που έφερε τις «Αλεπούδες» μόλις μία νίκη ή τρεις βαθμούς πριν από την παρθενική κατάκτηση του τίτλου.

Κλείσιμο
Σήμερα όμως ο Ρανιέρι αιφνιδίασε και πάλι τους πάντες, καθώς όταν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του King Power Stadium, πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του, χαιρέτισε δια χειραψίας όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους ευχαριστήσει για την στήριξη που παρείχαν στην ομάδα όλη τη χρονιά.

Κι ο Ρανιέρι συνέχισε στις δηλώσεις του καθώς ζήτησε από τους παίκτες του εν όψει του αγώνα με την Μάντσεστερ στο Ολντ Τράφορντ «να έχουμε ένα happy ending όπως στις ταινίες του Χόλιγουντ. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου οι οποίοι παραμένουν συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι όπως και την πρώτη μέρα».

Πηγή: www.gazzeetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης