Ο Πογιέτ κατήγγειλε την ΑΕΚ στη FIFA

Ο Πογιέτ κατήγγειλε την ΑΕΚ στη FIFA

Ο Ουρουγουανός με δηλώσεις του στην Ισπανία αποκάλυψε ότι δεν έχει εξοφληθεί από τους κιτρινόμαυρους 

Ο Πογιέτ κατήγγειλε την ΑΕΚ στη FIFA
Οι μεγάλοι έρωτες συνήθως εξελίσσονται σε πολύκροτα διαζύγια, κάτι που επιβεβαιώνεται πλήρως στην ιστορία της ΑΕΚ και του Γκουστάβο Πογιέτ.

Η Ένωση απέλυσε τον Ουρουγουανό τεχνικό το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας μετά τη δήλωση του ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι (και η οποία συνοδευόταν από αιχμές για τη διοίκηση) κι από την πρώτη εκείνη στιγμή φάνηκε ότι το διαζύγιο δεν θα είναι βελούδινο.

Η ΑΕΚ διέρρευσε την πρόθεση της να κυνηγήσει τον Πογιέτ, αλλά πριν υλοποιήσει την απειλή της, την πρόλαβε ο πρώην προπονητής της ο οποίος μιλώντας σε Ισπανικά ΜΜΕ αποκάλυψε ότι ήδη έχει προχωρήσει σε καταγγελία στη FIFA καθότι δεν έχει εξοφληθεί.
Κλείσιμο

«Θα έπρεπε να πληρωθώ μέχρι την περασμένη Τρίτη για το υπόλοιπο της σεζόν και, όπως σε όλα τα πράγματα στην Ελλάδα στις δουλειές, δεν έχω πληρωθεί ακόμα. Φαντάζομαι ότι κάτι θα εφεύρουν και δεν θα με πληρώσουν. Αυτή είναι η επιβεβαίωση των όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα και ένα μήνυμα για τους ανθρώπους που μπορεί να πάνε να εργαστούν εκεί. Έχουμε ήδη κάνει τη σχετική καταγγελία μας» είπε χαρακτηριστικά ο Πογιέτ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους του διαζυγίου του με την ΑΕΚ, αλλά και στο τι θα κάνει στο μέλλον,

«Ο σύλλογος είχε υπαινιχθεί ότι επρόκειτο να ανανεώσω και ήθελε να μείνω, αλλά μετά είχαν περάσει δύο μήνες χωρίς να πουν τίποτα. Προσπάθησε ο ατζέντης μου να διαπραγματευτεί μαζί τους για καλό ή για κακό, και να ξέρουμε κάτι στα σίγουρα, αλλά δεν ήθελαν να μου κάνουν μια προσφορά και μου είπαν να περιμένω να τελειώσουν το πλέι-οφ, δηλαδή μέχρι τις 29 Μαΐου. Τότε αποφάσισα να ενημερώσω τον σύλλογο πως δεν θα συνεχίσω και το είπα σε δημοσιογράφους μέσω μιας πολύ σωστής δήλωσης για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Μετά από αυτό όμως αποφάσισαν να με απολύσουν. Τίποτα περισσότερο», ήταν η δική του εκδοχή για την απόλυση του και αναφορικά με τον επόμενο προορισμό του τόνισε:

«Έχω προσφορές από διάφορες χώρες μέχρι και από την Κίνα. Το ωραίο είναι ότι προκύπτουν πράγματα και καλούμαι να πάρω αποφάσεις. Δεν θα πω ψέματα, η αλήθεια είναι ότι δεν θα έλεγα όχι σε ενδεχόμενη επιστροφή στην Premier League, αλλά αν μπορώ να επιλέξω, θα ήθελα να δουλέψω στην Ισπανία».

Από την πλευρά της ΑΕΚ δεν υπήρξε επίσημη τοποθέτηση στα λεγόμενα του Πογιέτ, ωστόσο θεωρείται δεδομένη η αντίδραση της ομάδας η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα προβεί στη δική της καταγγελία εις βάρος του Πογιέτ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης