Δέκα μέρες διορία δίνουν FIFA και UEFA στον Κοντονή για να ξαναρχίσει το Κύπελλο

Δέκα μέρες διορία δίνουν FIFA και UEFA στον Κοντονή για να ξαναρχίσει το Κύπελλο

«Έχετε δέκα μέρες να ξεκινήσετε το Κύπελλο αλλιώς αποβάλλεστε αυτομάτως», είναι η... γραμμή των δύο Ομοσπονδιών και αυτό που αποτυπώνεται στην σχετική επιστολή

Δέκα μέρες διορία δίνουν FIFA και UEFA στον Κοντονή για να ξαναρχίσει το Κύπελλο
Περιθώριο 10 ημερών θα πάρει ο Σταύρος Κοντονής
για να άρει την απόφασή του για την διοργάνωση του Κυπέλλου. Αυτό αποφασίστηκε από τις FIFA / UEFA και αυτό μπήκε στο προσχέδιο των δύο και πλέον σελίδων της επιστολής που το αργότερο μέχρι το πρωί της Τρίτης θα έχει πάει σε ΕΠΟ και Υπουργό Αθλητισμού.

«
Έχετε δέκα μέρες να ξεκινήσετε το Κύπελλο αλλιώς αποβάλλεστε αυτομάτως
Κλείσιμο
», είναι η... γραμμή των δύο Ομοσπονδιών και αυτό που αποτυπώνεται στην σχετική επιστολή σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr.

Άρα λοιπόν πάμε για παράταση μέχρι 14 ή 15 Απριλίου (σ.σ. γιατί πάντα υπήρχε η πιθανότητα να έφτανε αργά το βράδυ της Δευτέρας η επιστολή στους ενδιαφερόμενους). Επίσης οι FIFA / UEFA ζητούν την επανεξέταση όλων των νομοθεσιών από το 1999 μέχρι σήμερα, κάτι το οποίο επίσης θα γράφεται εκεί. Αναφέρουν πως η παρεμβατικότητα της Πολιτείας στην ΕΠΟ υπάρχει από τότε και πως τα... κενά σε νομοθεσίες που δημιουργούν προβλήματα είναι πολλά.

Στο κομμάτι της ΕΠΟ ξεκαθαρίζεται πως, ό,τι μπορούν, οι FIFA / UEFA, μέσω των οργάνων τους και των εμπλεκόμενων τους, θα το πράξουν. Ό,τι χρειαστεί για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, είτε μέσω επιτροπών, είτε άλλων συζητήσεων, κάτι το οποίο είχαν μεταφέρει οι εκπρόσωποι των δύο διεθνών Ομοσπονδιών σε Σταύρο Κοντονή.

Την Δευτέρα είχε ετοιμαστεί το προσχέδιο που θα έπαιρνε άμεσα την τελική του μορφή. Επιπλέον οι FIFA / UEFA δεν πρόκειται να στείλουν άλλη αντιπροσωπεία στην Αθήνα από μόνοι τους. Θα έρθουν εάν κληθούν και εφόσον κληθούν με σοβαρές προδιαγραφές και προοπτικές αλλαγές. Όχι για να περάσει έτσι η ώρα και να σπαταληθούν δύο και πλέον ώρες σε διαφωνίες. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης