Ο Χαλίντ ελ Μπακράουι «αλώνιζε» στην Ευρώπη με ταυτότητα πρώην παίκτη της Ίντερ

Ο Χαλίντ ελ Μπακράουι «αλώνιζε» στην Ευρώπη με ταυτότητα πρώην παίκτη της Ίντερ

Με την ταυτότητα ενός πρώην ποδοσφαιριστή των «νερατζούρι» κυκλοφορούσε ένας από τους τρομοκράτες που αιματοκύλησαν τις Βρυξέλλες

Ο Χαλίντ ελ Μπακράουι «αλώνιζε» στην Ευρώπη με ταυτότητα πρώην παίκτη της Ίντερ
Ο κόσμος του ποδοσφαίρου ήρθε χτες να εμπλακεί έμμεσα με το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάλμπεεκ
, των Βρυξελλών, καθώς, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός Sky TG24, ο
Χαλίντ ελ-Μπακράουι, ο οποίος σκόρπισε τον θάνατο στο σταθμό του μετρό, είχε κλέψει την ταυτότητα του Ιμπραχίμ Μααρουφί, ο οποίος ανήκε στην Ίντερ για τρία χρόνια (2006-09) και έχει και την βελγική υπηκοότητα. 

Κλείσιμο
Ο τρομοκράτης κινούνταν άνετα από χώρα σε χώρα έχοντας την ταυτότητα του Μααρουφί, ο οποίος δεν συνδέεται κάπως με τον ελ-Μπακράουι αφού δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε. Ο ελ-Μπακράουι, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο σταθμός, που προέρχονται από στοιχεία της αντιτρομοκρατικής, είχε νοικιάσει διαμέρισμα, κάτω από τα μάτια της Ίντερ, της Βιτσέντζα και της Παγκανέζε, με την ταυτότητα του Μααρουφί.

Επίσης,
ένα μήνα μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα, χρησιμοποιώντας την ταυτότητα του Μααρουφί, ο ελ-Μπακράουι νοίκιασε το διαμέρισμα στη βελγική πόλη Σαρλερουά
, στο οποίο έκαναν επιδρομή οι αστυνομικοί, όπου και βρήκαν τα αποτυπώματα του «οργανωτή» του τρομοκρατικού χτυπήματος του Παρισιού, Αμπαούντ, αλλά και του Μπιλάλ Χαντφί του τρομοκράτη που ανατινάχτηκε έξω από το Stade de France.

Προς το παρόν η αντιτρομοκρατική δεν έχει κάποια στοιχεία με τα οποία μπορεί να εξηγήσει το αν είχε σχέση με όλα αυτά ο Μααρουφί, όμως απομένει απορίας άξιο, πως κατάφεραν να κλέψουν την ταυτότητά του και να κινούνται χωρίς να πάρει κανένας είδηση το τι γινόταν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης