«Λάβα» η Λάουρα Μερίν... ο Κριστιάνο Ρονάλντο του γυναικείου ποδοσφαίρου

«Λάβα» η Λάουρα Μερίν... ο Κριστιάνο Ρονάλντο του γυναικείου ποδοσφαίρου

Η παίκτρια της Έβερτον διαθέτει πλούσια δραστηριότητα στο instagram, όπου  την ακολουθούν 38.000 φαν

«Λάβα» η Λάουρα Μερίν... ο Κριστιάνο Ρονάλντο του γυναικείου ποδοσφαίρου
Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα. Λάθος. Παίζουν και κορίτσια. Ορισμένα, δε, διαθέτουν εξαιρετικό ταλέντο, αμείβονται με πανάκριβα συμβόλαια και διαπρέπουν σε σπουδαίες ομάδες. Πόσο ταλέντο διαθέτουν; Τουλάχιστον μία επαγγελματίας, αγγίζει την... ιδιοσυγκρασία του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο. Το όνομά της... Λάουρα Μερίν.



Κλείσιμο
Η αντίστοιχη σούπερ σταρ του γυναικείου ποδοσφαίρου ανήκει στην ομάδα της Έβερτον και διαπρέπει τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Αν κάποιος τη γνωρίσει εκτός, ούτε κατά διάνοια δεν πάει ο νους του ότι αυτό το κορίτσι φοράει σορτσάκι, επικαλαμίδες, ποδοσφαιρικά παπούτσια και... τινάζει τα δίχτυα των αντιπάλων της, κλωτσώντας τη «στρογγυλή θεά». Και όμως αυτό κάνει και το κάνει πολύ καλά.



Βέβαια, η αμυντικός της Έβερτον έχει και άλλα... ταλέντα να προσφέρει στους 38.000 ακολούθους της στο instagram, οι οποίοι την έχουν καταστήσει την πιο «καυτή» παίκτρια στη Βρετανία και μία από τις πλέον «καυτές» αθλητικές παρουσίες στον κόσμο. Για την ιστορία, η γυναικεία ομάδα της Έβερτον αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης