Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1 (τελικό)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1 (τελικό)

Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό -Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε απίστευτα, με γκολ από τα αποδυτήρια για τον Παναθηναϊκό και ολοκληρώνεται με μια σούπερ ανατροπή και δύο γκολ στο φινάλε για τους γηπεδούχους



Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1 (τελικό)
Η ώρα για το ελληνικό «clasico» έφτασε. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν αυτή την ώρα  τα ξίφη τους στο γήπεδο Καραϊσκάκη στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. O αγώνας μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, όμως και οι δύο ομάδες θέλουν νίκη γοήτρου. 

Στο 3' φοβερή μπαλιά του Λέτο για τον Μπεργκ στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, αυτός κοντρολάρει και με ψύχραιμο και ωραίο πλασέ κάτω από τα πόδια του Ρομπέρτο, κάνει το 0-1.

Στο 38' ο Φορτούνης δίνει στον Καμπιάσο, αυτός πιάνει πολύ δυνατό σουτ και νικά τον Στιλ για το 1-1 στο Γ. Καραϊσκάκης.  Ο Τσόρι ήταν εκτεθειμένος και έκρυβε (χωρίς να ακουμπήσει την μπάλα) εν μέρει το οπτικό πεδίο του Στιλ. Γι' αυτό και ο βοηθός σήκωσε σημαία για οφσάιντ. Ωστόσο, ο Κύζας το πήρε πάνω του κι έδειξε σέντρα, με το 1-1 στο αιώνιο ντέρμπι!

Κλείσιμο
Στο 87' γκόλ για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ, ο Ντα Κόστα νίκησε κατά κράτος την αντίπαλη άμυνα και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Στιλ που δεν πρόλαβε να αντιδράσει. 

Τραγικά λάθη από την άμυνα του Παναθηναϊκού, από τους Μέστο και Ταυλαρίδη και ο Ιντέγε δεν είπε "όχι" στα δώρα και δεν λάθεψε απέναντι από τον Στιλ, στέλνοντας την μπάλα στον ουρανό των διχτυών του Άγγλου πορτιέρο


Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα ΕΔΩ 

Το γκολ του Ιντέγιε για το 3-1




Το γκολ του Ντα Κόστα για το 2-1


 

Το γκολ της ισοφάρισης για τον Ολυμπιακό με τον Καμπιάσο

 



Δείτε το 0-1 με τον Μάρκους Μπέργκ






Δείτε τις επιλογές του Μάρκο Σίλβα για το αιώνιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό










Ολυμπιακός: Για το 3Χ3 στα ντέρμπι
Μετά την ΑΕΚ (4-0) και τον ΠΑΟΚ (1-0) ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί απόψε να νικήσει και τον Παναθηναϊκό. 

Οι Πειραιώτες έχουν κατακτήσει εδώ και καιρό το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, όμως ένα παιχνίδι απέναντι στο «τριφύλλι» αποκτά από μόνο του ιδιαίτερο χαρακτήρα και η νίκη αποτελεί κίνητρο για όλους. 

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά ο Μάρκο Σίλβα και οι ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θέλουν να δώσουν άλλη μία χαρά στους οπαδούς τους που αναμένεται να γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Πορτογάλος τεχνικός απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του για τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους». 

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα και Μαζουακού. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο, με τον Φορτούνη να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Πάρντο με τον Φουστέρ, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Ιντέγε. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Τσόρι, Ερνάνι, Κασάμι, Πουλίδο, Σιόβας και Βούρος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουΐ, Μπουχαλάκης, Ζντιέλαρ και ο Σεμπά για αγωνιστικούς λόγους.

Παναθηναϊκός: Με στόχο να βάλει τέλος στο σερί
Τέλος στο νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θέλει να βάλει ο Παναθηναϊκός. 

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (1-0) θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από τη Λεωφόρο. 

Όπως δήλωσαν ο Αντρέα Στραματσόνι και οι παίκτες του, προτεραιότητα για όλους είναι η νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, με τη βαθμολογία να μην παίζει κανέναν απολύτως ρόλο σε μία τέτοια αναμέτρηση και πρόθεσή τους είναι να δώσουν χαρά στον κόσμο, ύστερα από μία σεζόν που σημαδεύτηκε από τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας στην Ευρώπη και στο Κύπελλο. 

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων καθ’ όλη την εβδομάδα ο Ιταλός τεχνικός δεν έκανε καμία δοκιμή ενδεκάδας. Όλα δείχνουν ότι το πιθανότερο σχήμα θα αποτελέσουν οι: Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Πράνιτς, Κουτρουμπής, Ζέκα, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Καλτσάς ή Βλαχοδήμος και Μπεργκ. 

Δεν αποκλείεται όμως να χρησιμοποιηθεί ο Κουτρουμπής στην άμυνα και ο Λαγός στο κέντρο, κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι ο Ταυλαρίδης θα μείνει εκτός της αρχικής ενδεκάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης