Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 2-0

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 2-0

Ο Παναιτωλικός με σούπερ τον Φαμπιάν Μουνιός που μπήκε αλλαγή και πέτυχε 2 γκολ, πανηγύρισε μια τεράστια νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό και παραμένει... ζωντανός στο κόλπο των πλέι οφ!

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 2-0
Ξανά τα χαμόγελα στο Αγρίνιο με πρωταγωνιστή έναν... πρωτάρη! Ο Παναιτωλικός σε έναν κρίσιμο αγώνα με τον Λεβαδειακό στην έδρα του επέστρεψε στις νίκες και τα θετικά αγωνιστικά δείγματα γραφής. Πρώτα γκολ του Μουνιός με την φανέλα του που έδωσε και τη νίκη με 2-0 (σ.σ. σκόραρε στο 62' και το 93'), ο οποίος αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του Γιάννη Μαντζουράκη.
 
Πως ξεκίνησαν
 
Ο γηπεδούχος Παναιτωλικός είχε κίπερ τον Κυριακίδη, δεξί μπακ ο Μύγας, αριστερό ο Κέβιν, στόπερ οι Κούσας και Μάκος, αμυντικό χαφ ο Παπάζογλου, μπροστά του ως εσωτερικοί μέσοι οι Αλεξίεβιτς και Μάρκος Πάουλο, εξτρέμ με Κάπελ και Ουάρντα και φορ ο Μαρκόφσκι.
 
Κλείσιμο
Για τον Λεβαδειακό ο Βερέμκο ήταν ο πορτιέρο, άκρα άμυνας με Μουλόπουλο και Γιάχιτς, στόπερ του Μεντί και Τριποτσέρη, κέντρο με Μαχαίρα και Μαχαμάτ, επιτελικός ο Ατζαγκούν, άκρα με Μπεν και Μερεμπασβίλι και φορ ο Μάντζιος.
 
Ανώτερος αλλά δίχως αντίκρισμα με γκολ ο Παναιτωλικός
 
Οι Αγρινιώτες μπήκαν με... άγριες διαθέσεις στο ματς. Πρέσαραν από νωρίς, ήταν καλύτεροι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ.
 
Φάση με προβολή του Μαρκόφσκι στο 10', κεφαλιά του Ουάρντα στο 17', απίστευτο χαμένο τετ α τετ του Κάπελ, μεγάλη φάση με πολύ καλό φάουλ του Πάουλο στο 23', νέα κεφαλιά του Ουάρντα στο 24'και σουτ του Αιγύπτιου στο 32'. Επίσης ένα σουτ του Πάουλο στο 37'.
 
Ο Λεβαδειακός είχε μόνο ένα σουτ του Μπεν στο 19' και μία επικίδυνη φάση με σουτ του Ατζαγκούν στο 30'. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη πάντως ακόμα και έτσι υστερώντας στην τελική της προσπάθεια έμεινε στο μηδέν.
 
Ο Παπάζογλου έτοιμο γκολ και παρθενικό τέρμα Μουνιός στο 62'
 
Ο Παναιτωλικός μπόρεσε τελικώς να παραβιάσει την αντίπαλη εστία σε αντεπίθεσή του στο 62'. Εξαιρετική μπαλιά του Παπάζογλου στην πλάτη της άμυνας, ο Μουνιός βγήκε απέναντι στον Βερέμκο και αυτό το τετ α τετ δεν χάθηκε. Η ομάδα του Μαντζουράκη έκανε το 1-0 σε ένα κομβικό σημείο.
 
Στο 69' ο Μάντζιος βγήκε σε θέση βολής και σκόραρε αλλά από θέση οφσάιντ και ορθώς η φάση ήταν ως μη γενόμενη. Στο 74' ο Μαχαίρας είχε ένα σουτ άουτ, όμως στην συνέχεια ο Παναιτωλικός απείλησε πάλι για το 2-0 αυτήν την φορά.
 
Εκτός από ένα σουτ του Ουάρντα είχε και καλή φάση με προσπάθεια του Φερέιρα που μπλόκαρε με διπλή απόπειρα ο Βερέμκο στο 78'.
 
Και 2ο γκολ ο Μουνιός μετά από τρομερή ενέργεια Κάπελ!
 
Στο 93' μετά από... επέλαση του Κάπελ και τρομερή του ενέργεια όπου με ντρίμπλα απέφυγε εξαιρετικά έναν αντίπαλό του έβγαλε τετ α τετ τον Παπάζογλου. Εκείνος δεν μπόρεσε να σκοράρει, όμως ο επερχόμενος ο Μουνιός από κοντά και σε κενή εστία μετά την απόκρουση του Βερέμκο έκανε το σκορ 2-0.
 
MVP: Ο Μουνιός με τον Κάπελ. Ο πρώτος στο 2ο του ματς με τον Παναιτωλικό σκοράρει δύο φορές. Ο 2ος έχει βγάλει τρομερή ενέργεια και διάθεση με την κίνηση που κάνει για το 2-0 να είναι όλα τα λεφτά.
 
Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η μεσοεπιθετική γραμμή του Λεβαδειακού. Λίγα πράγματα από τους Βοιωτούς, που δεν μπόρεσαν να απειλήσουν στον επιθυμητό βαθμό τους αντιπάλους τους.
 
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ(Σ): Καλό ματς από τον Παπάζογλου με θετική αμυντική παρουσία και την ασίστ στο 1-0. Ο Κυριακίδης και η άμυνά του πήγαν αρκετά καλά (και ειδικά ο Μάκος) ενώ θετικό δείγμα είχε και ο Πάουλο στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι αλλά και ο Ουάρντα. Γενικά στον Παναιτωλικό προσπάθησαν άπαντες. Από τον Λεβαδειακό ο πιο επικίνδυνος παίκτης ήταν έως ένα σημείο ο Ατζαγκούν. 
 
Η ΓΚΑΦΑ: Ανήκει στην άμυνα του Λεβαδειακού στην φάση του 1-0. Τραγική αντίδραση και στην μεταβίβαση του Παπάζογλου και στο ότι βγαίνει μόνος του με τον Βερέμκο ο Μουνιόθ.
 
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν είχε προβλήματα η διαιτησία. Όχι ιδιαίτερα. Σωστή η υπόδειξη στο οφσάιντ του Μάντζιου όταν βγήκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη και σκόραρε. 
 
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Όταν είσαι καλύτερος και πιο ουσιαστικός επιθετικά κερδίζεις. Αυτό έκανε και ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο. Ίσως όχι τόσο καλά όσο θα ήθελε ο τεχνικός του αλλά έως έναν βαθμό το έπραξε. Και φάσεις είχε και ανώτερος μεσοεπιθετικά ήταν και δεν απειλήθηκε τρομερά από τον Λεβαδειακό. Βάση της εικόνας των δύο ομάδων δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα αν και το 2-0 θα μπορούσε να είχε πάρει πιο μεγάλες διαστάσεις. Άλλωστε το στατιστικό του ματς λέει πολλά: 18-5 οι τελικές... Και βέβαια κέρδισε ήδη και έναν παίκτη από τα νέα του αποκτήματα: τον σκόρερ των 2 γκολ, Φαμπιάν Μουνιός


Διάβασε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης