Καλλονή - Πανιώνιος 1-1

Καλλονή - Πανιώνιος 1-1

Καλλονή και Πανιώνιος ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, ωστόσο το τελικό 1-1 στη Λέσβο σβήνει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες των γηπεδούχων για παραμονή, ενώ δίνει κουράγιο στους διώκτες των «κυανέρυθρων» για την πέμπτη θέση

Καλλονή - Πανιώνιος 1-1
Όλα έγιναν σε 16 λεπτά. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε, η Καλλονή ισοφάρισε και πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τους «κυανέρυθρους» να χάνουν έδαφος στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ.

Έτσι ξεκίνησαν

Με 4-2-3-1 παρέταξαν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο οι δύο προπονητές. Για την Καλλονή ο Δαύκος ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Μίκιτς δεξιά στην άμυνα, ο Γκόλιας αριστερά και οι Αναστασιάδης, Βαλιός στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Καλτσάς, Τσαμπούρης και μπροστά τους οι Μανούσος, Φαβάλι, Ελλακόπουλος από δεξιά προς τα αριστερά. Στην κορυφή ο Μάρκοβιτς.

Κλείσιμο
Στον αντίποδα ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, με δεδομένο ότι έδωσε ματς Δευτέρα και Πέμπτη. Ο Διούδης πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τον Αργυρόπουλο να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Τασουλή το αριστερό και τους Οικονόμου, Ρισβάνη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Κόρμπος, Σιώπης και μπροστά τους οι Καθάριος, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν από δεξιά προς τα αριστερά. Μοναδικός προωθημένος ο Ανσαριφάρντ.

Νέο... χτύπημα από Ανσαριφάρντ

Το πρώτο μέρος στον Ταρλά έδειχνε ότι θα πάει για... σβηστό 0-0. Το ματς είχε ρυθμό, όμως όχι φάσεις, με τις δύο ομάδες να μην απειλούν ούτε από στημένα, ενώ ήταν πολλά και τα σκληρά μαρκαρίσματα.

Ωστόσο, στην πρώτη αξιόλογη στιγμή του αγώνα είχαμε και το γκολ από πλευράς Πανιωνίου. Ο Ανσαριφάρντ... χτύπησε ξανά, αφού ο Δαύκος δεν απέκρουσε καλά το σουτ του Χαλκιαδάκη, με τον Ιρανό να παίρνει το... ριμπάουντ και να πλασάρει ιδανικά για να βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του στο 29'.

Αλλαγές από Καραγεωργίου, ισοφάριση με Αναστασιάδη

Αυτό ανάγκασε τον Καραγεωργίου να αλλάξει το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-4-2, ενώ έκανε νωρίς την πρώτη του αλλαγή λόγω του τραυματισμού του Βαλιού. Ο τεχνικός των γηπεδούχων έβαλε τον Γεωργίου που πήγε δεξί εξτρέμ, με τον Τσαμπούρη να μεταφέρεται στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Μίκιτς να γίνεται παρτενέρ του Αναστασιάδη στα στόπερ και τον Μανούσο να πηγαίνει στην κορυφή δίπλα στον Μάρκοβιτς.

Αλλαγές που έδειξαν να βελτιώνουν την εικόνα της Καλλονής, που ανέβασε... στροφές και στο 40' είχε τη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μανούσος έκανε το κοντρόλ και το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Τελικά, η δικαίωση για τον Καραγεωργίου ήρθε στο 45', αφού δεν απομάκρυναν οι αμυντικοί του Πανιωνίου.

Ο Φαβάλι εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Διούδης απέκρουσε την κεφαλιά του Μάρκοβιτς, αλλά όχι καλά, ο Μίκιτς δεν μπόρεσε με τον ίδιο τρόπο από κοντά να σκοράρει, κάτι που έκανε ο Αναστασιάδης με κοντινή προβολή για να φέρει το ματς στα ίσια.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την ευκαιρία των φιλοξενούμενων να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, όταν ο Χαλκιαδάκης έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Ανσαριφάρντ και αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Δαύκου στην εκπνοή του ημιχρόνου.



Διάβασε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης