ΠΑΟΚ-Ηρακλής 0-1

ΠΑΟΚ-Ηρακλής 0-1

Με το γκολ του Λεοζίνιο, ο Ηρακλής έγινε το «αφεντικό» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, καθώς έφυγε με νίκη από την Τούμπα στο 0-1 επί του ΠΑΟΚ! Κόκκινη ο Βίτορ, δοκάρι ο Πέλκας

ΠΑΟΚ-Ηρακλής 0-1
Ο Ηρακλής με σωστή τακτική, με πάθος και αποφασιστικότητα πήρε την Κυριακή μια παλικαρίσια νίκη μέσα στην Τούμπα με γκολ του Λεοζίνιο στο 72ο λεπτό, σπάζοντας μια παράδοση που κρατούσε για 13 χρόνια.

Ο Γηραιός πήγε στην Τούμπα για να πάρει την νίκη και όχι να παίξει παθητικό ποδόσφαιρο και τα κατάφερε. Στο τέλος παίκτες, διοίκηση και τεχνικό τιμ έγιναν ένα στον αγωνιστικό χώρο πανηγυρίζοντας την νίκη. Ο ΠΑΟΚ για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν κακός αγωνιστικά αναγκάζοντας τον κόσμο του να αποδοκιμάσει τους πάντες. Σήμερα για πρώτη φορά είχαμε από μια μερίδα οπαδών έντονες συνθήματα κατά του Ιβάν Σαββίδη.  Ο κόσμος του ΠΑΟΚ στο τέλος του αγώνα χειροκρότησε τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου για την νίκη.

Σε σχηματισμό 4-4-2 παρατάχθηκε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον Ιγκορ Τούντορ να συνεχίζει τις εκπλήξεις στο βασικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Βελλίδης, δεξιά ο Κίτσιου, αριστερά ο Τζαβέλλας και στο κέντρο της άμυνας οι Βίτορ και Χατζηισαϊας. Στο κέντρο οι Κάτσε και Τσίμιροτ, στις πτέρυγες οι Σάμπο και Λέοβατς και στην κορυφή της επίθεσης οι Πέλκας και Μπερμπάτοφ.

Κλείσιμο
Ο Ηρακλής ξεκίνησε το παιχνίδι σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Πέρνις κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Μπουκουβάλας, αριστερά ο Σαραμαντάς, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Ζιαμπάρης και Μπαρτολίνι. Αμυντικά χαφ οι Καρασαλίδης και Κυριακίδης. Στις πτέρυγες οι Μπουλούτ και Τσιλιανίδης, στον άξονα ο Λεοζίνιο και στην κορυφή της επίθεσης ο Βέλλιος.

Ο ΠΑΟΚ όπως και στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια είχε τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησε να πατήσει στην περιοχή του Ηρακλή. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να είχαν πολλά προβλήματα στο μαρκάρισμα του Πέλκα με τους Καρασαλίδη και Κυριακίδη να μη μπορούν να συνεργαστούν...

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr





Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα στο gazzetta.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης