ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-3

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-3

Σε... λάθος ματς ο Παναθηναϊκός έβγαλε πάθος! Οι «πράσινοι» από το 40΄ με δέκα παίκτες (κόκκινη ο Ζέκα), λίγες μέρες μετά το... κάζο του Κυπέλλου νίκησαν εύκολα στους Ζωσιμάδες με 0-3!

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-3
Έτσι έπαιξαν

Ο Γιάννης Πετράκης ξεκίνησε με τον Περιστερίδη κάτω από τα δοκάρια, αριστερό μπακ τον Ναδάλες, δεξί τον Στρούνα και τον  με τον Μιχαήλ με τον Τζημόπουλος στο κέντρο των μετόπισθεν. Κοζορώνης και Γαρουφαλιάς στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ίλιτς, Ακόστα, Καρανίκας η μεσοεπιθετική τριάδα και στην κορυφή ο Μανιάς.

Ο Αντρέα Στραματσόνι επέλεξε τον Στιλ στην εστία, δεξί μπακ τον Μέστο, αριστερό τον Πράνιτς και τους Κουτρουμπή, Τελάντερ στα στόπερ. Ο Ζέκα σε ρόλο αμυντικού μέσου, με τον Λουντ πιο μπροστά του και ακόμη πιο μπροστά τον Αμπέντ σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Δεξιά ο Καλτσάς, αριστερά ο Βλαχοδήμος και μπροστά ο Μπεργκ.

Κλείσιμο
 

Τα κέφια του Βλαχοδήμου

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός ήταν σκιά του καλού του εαυτού, δεν μπόρεσε να κυριαρχήσει στο γήπεδο και να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο, κάνοντας αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή και την κυκλοφορία της μπάλας. Στους «Ζωσιμάδες», όμως, είχε την τύχη να βρίσκεται στην ενδεκάδα του ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Ο Έλληνας εξτρέμ στο ντεμπούτο του στην βασική ενδεκάδα του «τριφυλλιού» είχε κέφια, ταλαιπώρησε την άμυνα του ΠΑΣ και χτύπησε το... καμπανάκι στο 24'. Ο Περιστερίδης είπε «όχι» και ενώ πρώτα είχε αποκρούσει το σουτ του Καλτσά, σε μία εντυπωσιακή απόκρουση!

Ο Βλαχοδήμος, όμως, πήρε το... αίμα του πίσω δύο λεπτά αργότερα. Κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, ο Στρούνα έκανε το λάθος και εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του πέρασε τον πορτιέρο των γηπεδούχων και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ, βρίσκοντας δίχτυα στο ελληνικό πρωτάθλημα δύο χρόνια μετά!

Ο ΠΑΣ σαν να... ξύπνησε σε εκείνο το σημείο, έγινε απειλητικός και είχε δύο καλές στιγμές με Καρανίκα(τον πρόλαβε ο Λουντ) και Κοζορώνη, με τον Στιλ να «βγάζει» την απευθείας εκτέλεση του Έλληνα μέσου. Ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα στο 26' αλλά στο 40' οι ισορροπίες ήρθαν... τούμπα με την αποβολή του Ζέκα. Ο Πορτογάλος αρχηγός του «τριφυλλιού» είδε δύο κίτρινες μέσα σε λίγα λεπτά και για δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες!

Διαβάστε περισσότερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης