Βίντεο: Ξύλο σε αγώνα χάντμπολ γυναικών - Αναγκάστηκε να φυγαδευτεί ο Σαββίδης

Βίντεο: Ξύλο σε αγώνα χάντμπολ γυναικών - Αναγκάστηκε να φυγαδευτεί ο Σαββίδης

Στην διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Αμύντας για το Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών άγνωστοι μπήκαν στο κλειστό της Μίκρας και πέταξαν φωτοβολίδες με τον Ιβάν Σαββίδη να φυγαδεύεται - Βίντεο απ' τη στιγμή του «ντου»

Βίντεο: Ξύλο σε αγώνα χάντμπολ γυναικών - Αναγκάστηκε να φυγαδευτεί ο Σαββίδης
Δυστυχώς για ακόμα μία φορά, σε μια ακόμα διοργάνωση είχαμε σοβαρά επεισόδια. Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του πρώτου ημιτελικού του Final-4 του Κυπέλλου χάντμπολ Γυναικών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αμύντα, άγνωστοι χωρίς διακριτικά μπήκαν μέσα στο κλειστό και άρχισαν να πετάνε αντικείμενα, φωτοβολίδες ενώ κατέστρεφαν ότι έβλεπαν μπροστά τους. Στο κλειστό ήταν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης ο οποίος λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης φυγαδεύτηκε στα γραφεία της Ένωσης Σωματείων Χάντμπολ που βρίσκονται στο κλειστό της Μίκρας.



Κλείσιμο
Οι χούλιγκαν αφού κατέστρεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους συνέχισαν και εκτός κλειστού, καθώς εκεί είχαμε μάχες σώμα με σώμα με οπαδούς του ΠΑΟΚ, πριν υπάρξει παρέμβαση των ΜΑΤ, η οποία ήταν καθυστερημένη. Για την ιστορία πριν την διακοπή της αναμέτρησης ο «δικέφαλος του βορρά» ήταν μπροστά με 17-12.

Επίσης από την στιγμή που κανείς από τους εισβολείς δεν φορούσε διακριτικά δεν μπορούμε να πούμε οπαδοί ποιας ομάδας είναι, ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως στο δίπλα κλειστό της Μίκρας (συνολικά το συγκρότημα έχει τρία κλειστά γυμναστήρια), είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 19:00 το Ηρακλής-Παναθηναϊκός για την Volley League και δεν ήταν λίγοι αυτοί που τα συνέδεσαν. 



Επανέναρξη μετά από μια ώρα

Όπως ήταν φυσικό ο αγώνας διακόπηκε, με την διακοπή να κρατάει περισσότερο από ώρα, προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα που ήταν αποπνικτική. Μετά από μια ώρα οι δύο ομάδες βρέθηκαν και πάλι στο γήπεδο με τον ημιτελικό να συνεχίζεται, ενώ το σκορ ήταν 17-12 για τον ΠΑΟΚ.







Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης