Στη δημοσιότητα τα μηνύματα του Τζόνσον στην ανήλικη: «Θέλω να σου βγάλω το παντελόνι»

Στη δημοσιότητα τα μηνύματα του Τζόνσον στην ανήλικη: «Θέλω να σου βγάλω το παντελόνι»

Άκρως αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ανάμεσα στον Άνταμ Τζόνσον και την ανήλικη κοπέλα, πριν κάνουν σεξ στο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή

Στη δημοσιότητα τα μηνύματα του Τζόνσον στην ανήλικη: «Θέλω να σου βγάλω το παντελόνι»
Μηνύματα… άκρως αποκαλυπτικά παρουσιάστηκαν σήμερα (12/2), κατά την ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο του Μπράντφορντ, μία μέρα αφότου ο Άνταμ Τζόνσον δήλωσε ένοχος για σεξουαλική επαφή με ανήλικη κοπέλα! 

«
Ήταν ερωτευμένη μαζί του, ήταν το είδωλό της. Αυτός, στην αρχή την περιφρονούσε», είπε η δημόσια κατήγορος, που παρουσίασε στη συνέχεια μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αποδεικνύουν ότι ο πρώην, πλέον, παίκτης της Σάντερλαντ (οι «μαυρόγατες» έδιωξαν τον 28χρονο αμέσως μετά την παραδοχή του) γνώριζε ότι συνομιλούσε με ανήλικη. 

Κλείσιμο
«Πού βγαίνεις; Επιτρέπεται να πιεις;
», ρώτησε ο Τζόνσον. 

«Δεν είμαι αρκετά μεγάλη για να βγαίνω. Χα χα
», απάντησε η κοπέλα. 

«Δείχνεις μεγάλη, πάντως», σχολίασε ο 28χρονος. 

Την πρώτη φορά που συναντήθηκαν, στο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή, αυτός τη φίλησε και προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα, αλλά εκείνη αντιστάθηκε. «Απλά ήθελα να σου βγάλω το παντελόνι», της έστειλε μετά. «Την επόμενη φορά», απάντησε εκείνη. 

Το φοβερό είναι πως στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, έπειτα από έρευνα στα ηλεκτρονικά αρχεία του Τζόνσον, δείχνουν ότι είχε ψάξει στο google σχετικά με το σεξ με ανήλικες και τις επιπτώσεις!

Πηγή: Sport-fm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης