Παναθηναϊκός: Τιμωρία μιας αγωνιστικής στον Ζέκα

Παναθηναϊκός: Τιμωρία μιας αγωνιστικής στον Ζέκα

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με την Ξάνθη

Παναθηναϊκός: Τιμωρία μιας αγωνιστικής στον Ζέκα
Τα όσα έγραψε ο Μάνταλος στο φύλλο αγώνα δεν ήταν επιβαρυντικά για τον Κάρλος Ζέκα και ο Πορτογάλος μέσος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Ο έμπειρος μέσος εξέτισε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και θα είναι κανονικά στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος είχε αντικρίσει κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή στο ματς με την Ξάνθη και κινδύνευε με τιμωρία μέχρι και τέσσερις αγωνιστικές, με βάση τα όσα είχε γράψει ο Μάνταλος στο φύλλο αγώνα. 

Από τη στιγμή που η ποινή είναι μίας αγωνιστική τότε δεν προβλέπεται αύξηση της τιμωρίας του Ζέκα επειδή είναι αρχηγός, κάτι που θα συνέβαινε σε οποιαδήποτε άλλη τιμωρία. 

Κλείσιμο
Ουσιαστικά ο αθλητικός δικαστής... άδειασε τον Μάνταλο για την αποβολή του αρχηγού του τριφυλλιού στη φάση με τον Σολτάνι, επιβάλλοντας τη μίνιμουμ ποινή. 

Κάτι που προφανώς έγινε αφού ο αθλητικός δικαστής είδε τη φάση και έκρινε ότι η απόφαση του Μάνταλου την ώρα του αγώνα δεν ήταν σωστή.

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης