Έτσι χάλασε η μεταγραφή του Αντώνη Πετρόπουλου στην Κίνα!

Έτσι χάλασε η μεταγραφή του Αντώνη Πετρόπουλου στην Κίνα!

Με αφορμή το δυναμικό μπάσιμο των Κινέζων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, το gazzetta.gr αποκαλύπτει την εντυπωσιακή πρόταση που είχε κάνει η Γκουιζού Ρενέ, αλλά και το απρόοπτο που χάλασε την μεταγραφή!

Έτσι χάλασε η μεταγραφή του Αντώνη Πετρόπουλου στην Κίνα!
Αρκετούς μήνες προτού οι Κινέζοι κηρύξουν την ποδοσφαιρική τους αντεπίθεση και πριν η μεταγραφική λαίλαπα ακολουθήσει τον δρόμο του μεταξιου προσφέροντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε ποδοσφαιριστές ευρωπαϊκών συλλόγων, η Γκουιζού Ρενέ είχε καταθέσει μία γενναία πρόταση στον νυν φορ της Μπάρι, Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο «Πετρογκόλ» είχε ολοκληρώσει το καλοκαίρι του 2014 μία εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης σκοράροντας 12 γκολ.

Τα κατορθώματα του στη Super League, έφτασαν μέχρι την Κίνα με την Γκουιζού Ρενέ να καταθέτει επίσημη προσφορά που άγγιζε το 1.2 εκατ. ευρώ για 1,5 χρόνο!

Κλείσιμο
Η πρόταση που κόμισε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Γιάννης Γλυκός στον 30χρονο φορ μέσω των Κινέζων έπρεπε να γίνει αποδεκτή εντός 24ώρου.

Τούτος ήταν ο όρος που είχαν βάλει οι Κινέζοι στην πλευρά του Αντώνη Πετρόπουλου. Ο τελευταίος όμως την επόμενη μέρα παντρευόταν και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των Κινέζων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης