Φουλ για νέα «βόμβα» με Ντάνι Άλβες οι Κινέζοι!

Φουλ για νέα «βόμβα» με Ντάνι Άλβες οι Κινέζοι!

Έχουν... τρελαθεί οι Κινέζοι και είναι έτοιμοι να τινάξουν την μπάνκα ΚΑΙ για τον Ντάνι Άλβες. Δείτε τι φέρεται να προτείνεται στον μπακ της Μπαρτσελόνα για να μετακομίσει στην Ασία

Φουλ για νέα «βόμβα» με Ντάνι Άλβες οι Κινέζοι!
H «επανάσταση» των Κινέζων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο συνεχίζεται και στο... μάτι έχει μπει ακόμα ένας αστέρας (μετά από αυτούς που πρόσφατα μετακόμισαν στην Ασία με... μυθικά χρήματα)! 

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, άγνωστος για την ώρα κινέζικος σύλλογος θέλει να πυροδοτήσει νέα «βόμβα» με τον Ντάνι Άλβες! 

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ (που «παίζει» στο πρωτοσέλιδο της καταλανικής εφημερίδας) στον μπακ της Μπαρτσελόνα προσφέρονται... βασιλικές αποδοχές για να τον δελεάσουν και να πάει στην άλλη άκρη της Γης. Πώς θα μπορούσε διαφορετικά... 

Κλείσιμο
Πιο χαρακτηριστικά, οι Καταλανοί αναφέρουν ότι η πρόταση στον 32χρονο άσο είναι για 3ετές συμβόλαιο, με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τα -κρατηθείτε- 12 εκατ. ευρώ! 

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση στην Μπάρτσα για την αγορά του Άλβες κι ενώ οι μεταγραφές στην Κίνα ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λατινοαμερικάνος είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο για δύο χρόνια (συν ένα) με τους μπλαουγκράνα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης