Βίντεο: Ακάθεκτη η Παρί, «πήρε» και το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ

Βίντεο: Ακάθεκτη η Παρί, «πήρε» και το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ

Η Παρί συνέχισε την εξαιρετική της παράδοση απέναντι στην Μαρσέιγ, της οποίας επιβλήθηκε με 2-1 στο γαλλικό «κλάσικο»

Βίντεο: Ακάθεκτη η Παρί, «πήρε» και το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ
Την προηγούμενη αγωνιστική η Παρί έσπασε το αήττητο ρεκόρ της Ναντ, φτάνοντας στα 33 ματς και τώρα το βελτιώνει. Οι Παριζιάνοι κέρδισαν την – ούτως ή άλλως κάκιστη εντός έδρας – Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» με 2-1 και συνέχισαν την εξαιρετική τους παράδοση στα γαλλικά «κλάσικο».

Οι παίκτες του Μπλαν κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με την πρώτη τους ευκαιρία στο ματς, όταν στο 2’ ο Ματουιντί έβγαλε ωραία πάσα στον Μάξουελ, εκείνος έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ιμπραΐμοβιτς από κοντά έκανε το 0-1! Στο 10’, μάλιστα, ο Ντι Μαρία έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-2, όμως μετά το 15’ η εικόνα άλλαξε. Οι γηπεδούχοι συνήλθαν, απείλησαν για πρώτη φορά με τον Καμπελά (16’) και ανέβασαν ταχύτητα. Στο 20’ ο Τραπ έβγαλε δύσκολα το μακρινό σουτ του Τζα Τζετζέ, ενώ στο 22’ ο Μπαραντά από εξαιρετική θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ!

Η πίεση των Μασσαλών απέφερε καρπούς στο 25’, όταν ο Καμπελά έκανε εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και νίκησε τον Τραπ με σουτ εκτός περιοχής για το 1-1! Οι παίκτες του Μίτσελ δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τον ίδιο ρυθμό στη συνέχεια, με τον Λούκας να κάνει μεγάλη ευκαιρία για την Παρί στο 32’ και τον Μπατσουάγι να φτάσει μία ανάσα από το 2-1 στο 40’, μόνο και μόνο για να δει τον Μάξουελ να σώζει τους φιλοξενούμενους στη γραμμή!

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης