Λεβάντε - Μπαρτσελόνα 0-2 (vid)

Λεβάντε - Μπαρτσελόνα 0-2 (vid)

Το +3 από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης αποκατέστησε η Μπαρτσελόνα στο «Ciudad de Valencia» με το 2-0 επί της Λεβάντε στην 23η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν. Ρεκόρ 28 αγώνων δίχως ήττα από το 2011 και τον Γκουαρντιόλα, ισοφάρισαν οι «μπλαουγκράνα».

Λεβάντε - Μπαρτσελόνα 0-2 (vid)
Όση όρεξη είχε η Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι, την ανάλωσε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, μέχρι να φτάσει στο γκολ. Και μπορεί λανθασμένα αυτό του Μέσι να μη μέτρησε ποτέ έπειτα από εκπληκτική πάσα του Ινιέστα με τον Αργεντινό να βγαίνει μόνος για να πλασάρει σωστά στο 2ο λεπτό, ήρθε όμως η ... αποκατάσταση της τάξης από προσπάθεια του Ζόρντι Άλμπα. Από το γύρισμά του στο 21', ο Ναβάρο γύρισε το κορμί του και άθελά του από την κόντρα άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ...

Οι «μπλαουγκράνα», από τη στιγμή που απέκτησαν το προβάδισμα έδειξαν να μην πιέζουν πλέον τόσο πολύ, αν και έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Σουάρες που πλάσαρε στην κίνηση από γύρισμα του Νεϊμάρ από αριστερά. Η σημαντικότερη ευκαιρία πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ήταν ένα δοκάρι του Μοράλες που μπήκε στην περιοχή του Μπράβο, όμως δεν έβαλε όσο φάλτσο θα έπρεπε στο πλασέ με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στη ρίζα του αριστερού δοκαριού της Μπαρτσελόνα.

Το ματς συνέχισε να είναι ανοιχτό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να το παλεύουν και να μην υποκύπτουν απλά στην... πολύ ελαφριά υπεροχή των Καταλανών, με τους Ντέιβερσον και Ρόσι να έχουν τις στιγμές τους στο μισό γήπεδο των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος. Στο 54' ο Λιονέλ Μέσι έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα, όμως και πάλι δεν μέτρησε το γκολ, αυτή τη φορά σωστά για οφσάιντ, ενώ λίγο αργότερα ο Σουάρες είχε μια καλή κεφαλιά που σταμάτησε στο δοκάρι, όμως ήταν κι εκείνος εκτεθειμένος. Με την έξοδο του Ντέιβερσον από το παιχνίδι, αν και ήταν εκείνος που αποτελούσε πηγή κινδύνου για την άμυνα της Μπαρτσελόνα, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δεν διέτρεξε άλλες επικίνδυνες στιγμές.

Κλείσιμο
Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Σουάρες, έπειτα από ασίστ του Μέσι, σε αντεπίθεση με την άμυνα της Λεβάντε πλέον να έχει... σκορπιστεί. Έτσι, ήρθε η 10η σερί νίκη, επεκτάθηκε στα 28 ματς το αήττητο και ο σύλλογος της Βαρκελώνης έκανε θετικό το 100ο παιχνίδι του 45χρονου τεχνικού στον πάγκο.



Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης