LIVE: Hρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα (1-0 α' ημίχρονο)

LIVE: Hρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα (1-0 α' ημίχρονο)

Και οι δύο ομάδες θέλουν διακαώς το θετικό αποτέλεσμα

LIVE: Hρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα (1-0 α' ημίχρονο)
Με μια επιστροφή και δύο απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο εκτός έδρας ματς της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Ηρακλή.

Ο Γιάννης Πετράκης μπορεί να υπολογίζει στον Άντι Λίλα, που επέστρεψε απ’ τον τραυματισμό του, όμως όχι και στους Τσουκαλά και Στρούνα.

Ο Σταύρος Τσουκαλάς έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται, ενώ ο Άντραζ Στρούνα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς.

Κλείσιμο
Η αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης αποτελείται από τους: Περιστερίδη, Πασχαλάκη, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, Λίλα, Καρανίκα, Φόνσι, Κοζορώνη, Γαρουφαλιά, Νικολιά, Ακόστα, Μανιά, Ίλιτς, Φερφελή, Ηλιάδη, Σκόνδρα, Μπέριο, Γιάκο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1 και τους: Περνίς - Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Σαραμαντάς - Ιντζόγλου, Κυριακίδης - Τσιλιανίδης, Λεοζίνιο, Πασάς - Βέλλιος.

Στην... αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε να παρατάξει τον ΠΑΣ με διάταξη 4-4-2 και τους: Περιστερίδης - Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ναδάλες - Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς - Λίλα, Ακόστα - Φερφελής, Ίλιτς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης