Τον Απρίλιο οι συζητήσεις για την ανανέωση του Σίλβα

Τον Απρίλιο οι συζητήσεις για την ανανέωση του Σίλβα

Πρόθεση των «ερυθρολεύκων» είναι να προχωρήσουν στη χρήση του σχετικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πορτογάλου, ο οποίος δίνει το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να ανανεώσει μονομερώς την συνεργασία τους για ακόμα ένα χρόνο, προβλέποντας σημαντική αύξηση στις αποδοχές του Σίλβα

Τον Απρίλιο οι συζητήσεις για την ανανέωση του Σίλβα
Ολυμπιακός και Μάρκο Σίλβα αναμένεται μέσα στον Απρίλιο να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Πρόθεση των «ερυθρολεύκων» είναι να προχωρήσουν στη χρήση του σχετικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πορτογάλου, ο οποίος δίνει το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να ανανεώσει μονομερώς την συνεργασία τους για ακόμα ένα χρόνο, προβλέποντας σημαντική αύξηση στις αποδοχές του Σίλβα.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, η υπόθεση θα είναι περισσότερο διαδικαστική, ενώ σε περίπτωση που ο Πορτογάλος τεχνικός θελήσει να αποδεχτεί κάποια άλλη πρόταση από ευρωπαϊκό σύλλογο, τότε θα πρέπει πρώτα να καταβληθεί η ρήτρα των περίπου 1.5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του αλλού, με τον Σίλβα πάντως να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο της παραμονής του.

Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης