Στα ημιτελικά του League Cup η Μαν. Σίτι μετά το 4-1 επί της Χαλ

Στα ημιτελικά του League Cup η Μαν. Σίτι μετά το 4-1 επί της Χαλ

Μαζί της και οι Εβερτον, Στόουκ, ενώ αναμένεται ο νικητής του Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ

Στα ημιτελικά του League Cup η Μαν. Σίτι μετά το 4-1 επί της Χαλ
Αν και στο συγκεκριμένο θεσμό οι εκπλήξεις είναι must, το έργο της Σίτι αναμενόταν εύκολο. Και έτσι τελικά συνέβη, καθώς πέρασε χαλαρά το εμπόδιο της Χαλ και με το θριαμβευτικό 4-1 προκρίθηκε στα ημιτελικά του League Cup. Η αλήθεια είναι πως τα τρία γκολ των νικητών ήρθαν στο φινάλε και ενώ μέχρι το τελευταίο 10λεπτο το σκορ ήταν στο εύθραυστο 1-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντε Μπρόινε. Το δικό του σουτ σταμάτησε στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπονί (12') άνοιξε το σκορ. Στο 80' καθάρισε ο Ιενάτσο με προβολή και ακολούθησε το show του Βέλγου μεσοεπιθετικού. Αρχικά έκλεψε τη μπάλα (87') από το λάθος του Ρόμπερτσον και πλάσαρε χαλαρά και δύο λεπτά αργότερα έστειλε συστημένο το απ' ευθείας φάουλ του. Στις καθυστερήσεις ο Ρομπερτσον έβαλε το γκολ της τιμής για τις Τίγρεις. Ετσι η Σίτι έφτασε μία ανάσα από τον τελικό σε ένα θεσμό που έχει κατακτήσει τρεις φορές (1970, 1976, 2014).

* Σε 10 εντός έδρας αγώνες για όλες τις διοργανώσεις ο Ντε Μπρόινε έχει 7 γκολ και άλλες τόσες ασίστ!

Κλείσιμο
Οπως παλιά...
Την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup πήρε η Στόουκ, επικρατώντας εύκολα 2-0 της Σέφιλντ Γουέντσντεϊ! Την τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν το 1972 και πανηγύρισε την κατάκτηση της κούπας! Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, πίεσαν και είχαν ουσία στην τελική προσπάθεια. Ο Κράουτς τραυματίστηκε νωρίς, ωστόσο η είσοδος του Χοσελού λειτούργησε ευεργετικά, αφού στο 30' από δική του ασίστ ο Αφελάι  άνοιξε το σκορ! Η Στόουκ είχε τον απόλυτο έλεγχο, είχε 66% κατοχή μπάλας και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του ματς! Ο Φιλ Μπάρντσλεϊ με σουτάρα στο 75' διαμόρφωσε το 2-0!

Εύκολα η Έβερτον
Πολύ ανώτερη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό η Έβερτον επιβλήθηκε 2-0 της Μίντλεσμπρο και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Οι παίκτες του Μαρτίνεθ κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ντεουλοφέου να κάνει το 0-1 στο 20' με ωραία προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής. Το 0-2 δεν άργησε να έρθει, όταν στο 28' μετά από σέντρα του Ισπανού από δεξιά, ο Λουκάκου με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τα πάντα τελείωσαν από νωρίς. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ο Ρόμπλες έβγαλε δύσκολα την προσπάθεια του Στουάνι, ενώ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ μετά το σουτ του Κίκε. Το ματς ήταν ανοιχτό στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Καράνκα έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ξαναμπούν στο ματς, όμως τα ζαχαρωτά κράτησαν με άνεση το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Το πρόγραμμα

Τρίτη (01/12)

Μίντλσμπρο-Έβερτον 0-2
Στόουκ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2-0
Μάντσεστερ Σίτι-Χαλ 4-1

Τετάρτη (02/12)

Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ (21:45)

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης