Αναστασιάδης: «Πλέον είμαστε μπλεγμένοι»

Αναστασιάδης: «Πλέον είμαστε μπλεγμένοι»

Ο Ανέστης Αναστασιάδης τόνισε ότι η Καλλονή πληρώνει την προσπάθειά της να αλλάξει φιλοσοφία και αγωνιστική συμπεριφορά και παραδέχθηκε ότι πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ

Αναστασιάδης: «Πλέον είμαστε μπλεγμένοι»
«Στο ποδόσφαιρο χρειάζονται πολλά πράγματα χρειάζεται και τύχη που δεν την έχουμε. Σε όλα τα παιχνίδια καταφέρνουμε να δεχόμαστε γκολ και να κυνηγάμε. Είτε στην έδρα μας είτε εκτός. Αυτό με τις βαθμολογικές απώλειες που έχουμε σε όλα τα παιχνίδια, φέρνει στην ομάδα ένα άγχος και μια νευρικότητα, που μας αναγκάζει να μη σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα ακόμη και της ισοπαλίας. Ψάχνουμε δηλαδή την νίκη σε όλα τα παιχνίδια, είτε με ορθόδοξο, είτε με ανορθόδοξο τρόπο και αυτό το πληρώνουμε με κάποιες αδράνειες που έχουμε ως ομάδα ή ατομικά» δήλωσε αρχικά ο αμυντικός της ομάδας της Μυτιλήνης στην κάμερα της Nova.

Ερωτηθείς για την εικόνα που παρουσιάζει η Καλλονή και δεν συνάδει με τη βαθμολογική της συγκομιδή, εξήγησε: «Θέλοντας να αλλάξουμε λίγο την νοοτροπία και τη φιλοσοφία μας σαν ομάδα, να προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα ποδόσφαιρο λίγο πιο ελκυστικό για όλους μας, αυτό φέρνει ένα τεράστιο ρίσκο σε μια ομάδα που παλεύει να σωθεί. Αυτό ίσως να προϋποθέτει κάποια άλλα πράγματα που εμείς ίσως να μην διαθέτουμε. Φαίνεται ότι το πληρώνουμε σαν ομάδα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Ίσως θα έπρεπε να διασφαλίσουμε το αποτέλεσμα πρώτα και μετά το καλό ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια επισήμανε: «Υπάρχει μεγάλη δυσκολία. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και στα αποδυτήρια. Υπάρχει όμως έντονος προβληματισμός γιατί όλοι ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Ξέρουμε ότι υπάρχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Έχουμε μείνει πάρα πολύ ίσως. Είναι ματς που δύσκολα θα πάρεις βαθμούς. Σήμερα το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη και την νίκη. όλο αυτό μας φέρνει σε μεγάλο άγχος και νευρικότητα που φαίνεται στην ψυχολογία και την κακοτυχία. Με την πρώτη φάση, το πληρώνουμε και τρέχουμε για το αποτέλεσμα. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων που μας φέρνει σε δύσκολη θέση».

Κλείσιμο
Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Εμείς είμαστε ήδη μπλεγμένοι. Ο Ατρόμητος είναι σε δύσκολη θέση, αλλά μπορεί να κάνει ένα ξέσπασμα με 4-5 σερί νίκες. Για εμάς αυτό ήταν το διάστημα. Λέγαμε ότι μέχρι τέλος του πρώτου γύρου να είμαστε 4-5 βαθμούς πίσω από τις ομάδες, να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε στο β' γύρο ακόμη πιο δυνατά. Πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ. Στο ποδόσφαιρο πάντα μπορείς να πάρεις βαθμούς εκεί που δεν το περιμένεις. Χρειάζεται ηρεμία και δουλειά απ' όλους μας για να αλλάξουμε την κατάσταση. Υπάρχουν παιχνίδια. Είναι δύσκολα, αλλά υπάρχουν βαθμοί και δεν πρέπει να χάνονται».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης