Ολυμπιακός-Αστέρας 3-1:Ο Θρύλος έκανε το 11 στα 11

Ολυμπιακός-Αστέρας 3-1:Ο Θρύλος έκανε το 11 στα 11

Ένα πολύ αυστηρό πέναλτι που κέρδισε ο Μιλιβόγιεβιτς στο 72' άνοιξε στον Ολυμπιακό το δρόμο για τη νίκη (3-1) επί του Αστέρα Τρίπολης και για τη συνέχεια του σερί! Δύο γκολ ο Φορτούνης, ένα ο Ιντέγε, μείωσε ο Γιάννου.

Ολυμπιακός-Αστέρας 3-1:Ο Θρύλος έκανε το 11 στα 11
Kαι 11 στα 11 για τον Ολυμπιακό και 9 γκολ για τον Φορτούνη στο πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν για τα καλά κόντρα στον καλά στημένο αμυντικά Αστέρα αλλά κατάφεραν να πάρουν το ματς χάρις σε 2 γκολ του Φορτούνη (σ.σ. το ένα με αυστηρό πέναλτι) και ένα του Ιντέγιε. Μείωσε με πέναλτι ο Αστέρας. Αυστηρές και οι δύο υποδείξεις πέναλτι.
 
 
Ολυμπιακός και Αστέρας έχουν παίκτες που έχουν φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων και κατά συνέπεια και πράγματα να τους συνδέουν. Οι Φορτούνης και Γιαννιώτας αγκαλιάστηκαν με ανθρώπους του Αστέρα ενώ αμφότεροι είχαν κουβέντα με τον πρόεδρο των Αρκάδων, Γιώργο Μποροβήλο.
 
Ο Φορτούνης τα είπε σε εξαιρετικό κλίμα με τον Γιαννούλη ενώ στην παρέα ήταν και ο Φουστέρ ενώ ένα άλλο... πηγαδάκι ήταν πιο μετά με Καπίνο, Αυλωνίτη, Γιάννου, Γιαννούλη αλλά και Γιαννιώτα και Δημούτσο. Και βέβαια είχαν αρκετά να θυμηθούν.
 
Και φυσικά δεν έλλειψε η πολύ καλή διάθεση και τα εκατέρωθεν πειράγματα. Επίσης ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε θερμή χειραψία με παράγοντες των Αρκάδων και ενώ το ίδιο έγινε και με τον Γρηγόρη Γεωργάτο.
 
Κλείσιμο




Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης