Ο Πανθρακικός νίκησε (2-1) τον Ατρόμητο και πήρε το πρώτο «τρίποντο»

Ο Πανθρακικός νίκησε (2-1) τον Ατρόμητο και πήρε το πρώτο «τρίποντο»

Στο 81ο λεπτό ο Ηλιάδης χάρισε την παρθενική νίκη για φέτος στην ομάδα της Κομοτηνής

Ο Πανθρακικός νίκησε (2-1) τον Ατρόμητο και πήρε το πρώτο «τρίποντο»
Ο Πανθρακικός ανέτρεψε τα προγνωστικά και έφθασε στο Περιστέρι στην πρώτη φετινή νίκη του επί του Ατρόμητου με 2-1, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ουραγός της βαθμολογίας, με δυνατή άμυνα και ξαφνικές αντεπιθέσεις πήρε τη νίκη με τα γκολ των Μελίσση (41') και Ηλιάδη (81'), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 78ο λεπτό με τον Ναπολεόνι.

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τον αγώνα στο Περιστέρι

Κλείσιμο


Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος προσπαθούσε να δημιουργήσει, αλλά δεν τα κατάφερνε, αφού οι παίκτες του δεν είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και οι κινήσεις χωρίς την μπάλα γίνονταν πολύ αργά. Από την άλλη πλευρά ο Πανθρακικός ήταν πολύ προσεκτικός στην άμυνα του και κατάφερνε να διώχνει τους κινδύνους μακριά από την εστία του Πασχαλάκη.

Επίσης η ομάδα της Κομοτηνής προσπαθούσε με ξαφνικές αντεπιθέσεις να αιφνιδιάσει την άμυνα των γηπεδούχων και τα κατάφερε στο 41ο λεπτό. Τότε έπειτα από κόρνερ ο Μελίσσης έκανε προβολή μέσα στην περιοχή και νίκησε τον Γκορμπούνοφ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, «παγώνοντας» τις κερκίδες.

Στην επανάληψη ο Τραϊανός Δέλλας άλλαξε την ενδεκάδα, την έκανε πιο επιθετική και εντάθηκε η πίεση στην περιοχή του Πανθρακικού. Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και πάλι οι προσπάθειες τους ήταν σπασμωδικές και εύκολη «λεία» για την καλά στημένη άμυνα του Πανθρακικού. Τελικά ο Ναπολεόνι ήταν αυτός που έδωσε τη λύση, από στημένη φάση.

Συγκεκριμένα στο 78' ο Ιταλός άσος με έξοχη εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Πασχαλάκη και έφερε στα «ίσα» το ματς. Στη συνέχεια, και με ανεβασμένη τη ψυχολογία, οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά τους αντιπάλους τους, ψάχνοντας για το γκολ της νίκης. Ο Πανθρακικός, όμως, ήταν και πάλι αυτός που «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις.

Στο 81ο λεπτό, φοβερή ατομική ενέργεια του Ντιγκινί, ο οποίος πέρασε και τον Γκορμπούνοφ, έκανε το γύρισμα και ο Ηλιάδης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας ξανά τα ηνία του σκορ στους φιλοξενούμενους. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πολιόρκησαν την αντίπαλη άμυνα, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης