Επιτέλους ντεμπούτο για Εσιέν και Στραματσόνι

Επιτέλους ντεμπούτο για Εσιέν και Στραματσόνι

Ντεμπούτο στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή θα κάνουν σήμερα ο Αντρέα Στραματσόνι και ο Μικαέλ Εσιέν

Επιτέλους ντεμπούτο για Εσιέν και Στραματσόνι
Στην αγωνιστική δράση μετά από μία εβδομάδα με τα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο και οδήγησαν στη ματαίωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό επιστρέφει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο (Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Οι «πράσινοι» καλούνται να διαχειριστούν την αδράνεια των προηγούμενων είκοσι ημερών, αφού μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων δεν έγινε και το ντέρμπι με τους Πειραιώτες. 

Στο «τριφύλλι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους τα όσα συνέβησαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και να νικήσουν τον «Γηραιό» μέσα στην έδρα του. 

Κλείσιμο
Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει σήμερα ο Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Μικαέλ Εσιέν που θα ξεκινήσει ως βασικός κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Σάντσεθ, Ταλυαρίδη και Πράνιτς. 

Στον άξονα θα είναι ο Ζέκα και ο Εσιέν, με τον Ατζαγκούν και τον Καλτσά (ή τον Αμπέντ) στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Καρέλης και Μπεργκ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Λαγός και Κλωναρίδης. 

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης