Καλάθης: «Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Καλάθης: «Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Μεγάλη συνέντευξη σε τουρκική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Νικ Καλάθης, εν όψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την πρωταθλήτρια της γειτονικής χώρας, Καρσίγιακα.

Καλάθης: «Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»
Ο γκαρντ των «πράσινων» μίλησε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό ως τώρα, το πέρασμά του από το ΝΒΑ, αλλά και τους στόχους που έχει φέτος αυτός και η ομάδα του.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα trendbasket:

Κλείσιμο
Για τα χρόνια στο κολέγιο:
«Τα χρόνια στο κολέγιο ήταν όμορφα. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με έναν προπονητή όπως ο Ντόνοβαν. Όταν έφυγα από εκεί δούλεψα με τον Ομπράντοβιτς, έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία. Ήταν ένα σημαντικό βήμα το να αφήσω το κολέγιο για ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού και να γίνω καλύτερος»

Για την διαφορά στην προπόνηση μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής:
«Είναι τελείως διαφορετικό το πως αντιλαμβάνονται στο μπάσκετ. Μαθαίνει το παιχνίδι με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Στην Αμερική τρέχουν περισσότερο, το μπάσκετ είναι πιο γρήγορο. Στην Ευρώπη, το μπάσκετ είναι πιο αργό και πιο εγκεφαλικό»

Για την πρώτη του παρουσία στον Παναθηναϊκό:
«Ήταν πολύ σημαντικό τεστ το ότι έπαιξα από νωρίς στην Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό, έχοντας ρόλο σε μια ομάδα που κερδίζει τίτλους. Θα έλεγα ότι οι πιο ιδιαίτερες στιγμές στην καριέρα μου ήταν η κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του Eurocup με τον Παναθηναϊκό και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, αντίστοιχα»

Για το πέρασμά του από το ΝΒΑ και το ενδεχόμενο επιστροφής του:
«Στην αρχή δεν έπαιζα πολύ, ενώ μετά -όταν άρχισα να βρίσκω χρόνο- δεν μπορούσα να παίξω λόγω της τιμωρίας μου. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία για εμένα το ΝΒΑ. Εάν η στιγμή είναι σωστή, ίσως παίξω ξανά εκεί. Όπως ξέρετε, όμως, έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων εκτός του Παναθηναϊκού:
«Ενδιαφέρθηκαν για μένα πολλές ομάδες. Πέρασα τα πρώτα 3 χρόνια με τον Παναθηναϊκό και ήταν πολύ όμορφα. Η επιστροφή στην Ευρώπη σήμαινε και επιστροφή στον Παναθηναϊκό. Τώρα έχω περισσότερες ευθύνες από ότι στο παρελθόν. Θέλω να ζήσω εδώ και να κερδίσω τίτλους. Στοχεύουμε σε πολλά φέτος, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε πολύ για να γίνουμε πρωταθλητές»

Για τους παίκτες που έχει συνεργαστεί:
«Είναι πολύ ιδιαίτερο το να παίζεις με το Διαμαντίδη. Με βοήθησε πάρα πολύ τα πρώτα τρία χρόνια. Σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα στο παρκέ. Ο Διαμαντίδης, ο Γιασικεβίτσιους και ο Μπατίστ είναι σπουδαίοι παίκτες και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή ενός συμπαίκτη τους».


Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης