Παναθηναϊκός: Θέλει πάση θυσία νίκη κόντρα στην Καρσίγιακα

Παναθηναϊκός: Θέλει πάση θυσία νίκη κόντρα στην Καρσίγιακα

Το «τριφύλλι» κυνηγά το πρώτο διπλό στην Ευρωλίγκα και παράλληλα την αποφυγή του να βρεθεί στις δύο θέσεις αποκλεισμού

Παναθηναϊκός: Θέλει πάση θυσία νίκη κόντρα στην Καρσίγιακα
Μόνος του τα έμπλεξε, μόνος του καλείται και να τα ξεμπλέξει... Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Σμύρνη από την Καρσίγιακα (19:45, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 9,6 και sport-fm.gr) για την έβδομη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ουσιαστικά παίζει τον πρώτο πραγματικό «τελικό» για την ύπαρξή του στη διοργάνωση. 

Οι πράσινοι βρίσκονται στο 2-4, όπως και οι πρωταθλητές Τουρκίας (μόνο η Ζιέλονα Γκόρα από κάτω με 1-6), κάτι που επιβεβαιώνει πόσο «must» είναι για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς το αποψινό ματς, αν δεν θέλει τρεις «στροφές» πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης να βρεθεί στη δυάδα που μένει εκτός Top-16 και που θα χρειαστεί ν' ανέβει «βουνό» στη συνέχεια για να αποφύγει το σοκ. 

«Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και είμαι σίγουρος πως θα παίξουν όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη», είπε μεταξύ άλλων ο Σάλε, ο οποίος ελπίζει να οδηγήσει τον Εξάστερο στο πρώτο φετινό διπλό στην Ευρωλίγκα, καθώς μέχρι τώρα μακριά από το ΟΑΚΑ εξαφανίζεται (ήττες σε Ρωσία από Λοκομοτίβ, σε Βαρκελώνη από Μπαρτσελόνα, σε Πολωνία από Ζιέλονα). 

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης