ΠΑΟΚ: Κάλυψε Μπερμπάτοφ ο Τούντορ

ΠΑΟΚ: Κάλυψε Μπερμπάτοφ ο Τούντορ

Με δηλώσεις του πήρε θέση για την συμπεριφορά του Βούλγαρου στην αλλαγή, αλλά και στην απόφασή του να φύγει από το γήπεδο, υποστηρίζοντας πως δεν είναι ασέβεια προς τον ίδιο και την ομάδα

ΠΑΟΚ: Κάλυψε Μπερμπάτοφ ο Τούντορ
Ο Κροάτης τεχνικός αρχικά δήλωσε ικανοποιημένος για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του.

«Είχαμε πολύ καλή απόδοση, κάναμε μία καλή εμφάνιση και το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, που πολλοί την έχουν υποτιμήσει και εγώ προσωπικά πήρα τις απαντήσεις που ήθελα από τους παίκτες μου».

Για την αποχώρηση του Μπερμπάτοφ από το γήπεδο είπε: «Όχι δεν θεωρώ ότι είναι ασέβεια. Πολλοί μπορεί να νιώσουν θυμωμένοι μερικές φορές, αλλά εγώ έκανα την αλλαγή γιατί προερχόταν από ένα 90λεπτό, μου φάνηκε κουρασμένος και θέλησα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. 'Έβαλα τον Μυστακίδη γιατί ήθελα να μας δώσει λίγο χώρο στο παιχνίδι μας, να το "απλώσουμε" μέσα στο γήπεδο». 

Κλείσιμο
Για την Κράσνονταρ και τη δήλωση που είχε κάνει για τη δυναμική των Ρώσων: «Το σημερινό αποτέλεσμα και το γεγονός ότι η Κράσνονταρ και η Ντόρτμουντ είναι μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας, δείχνει ότι η Κράσνονταρ είναι μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Το γεγονός ότι και οι δύο έχουν από 10 βαθμούς δεν είναι τυχαίο, δείχνει ότι η Κράσνονταρ είναι μία πολύ καλή ομάδα». 

Για τη συγκομιδή της ομάδας του στον όμιλο: «Θεωρώ ότι έχει παίξει ρόλο και η τύχη, ήμασταν και σήμερα άτυχοι. Θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι με την Γκαμπάλα. Είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ένα τουλάχιστον παιχνίδι. Επίσης στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ ήμασταν μπροστά στο σκορ μέχρι το λάθος του Όλσεν».

Για την εμφάνιση της ομάδας του είπε: «Δεν θεωρώ ότι ο κόσμος δεν έφυγε ικανοποιημένος σήμερα από το γήπεδο. Είδε μία ομάδα που "πάλεψε" για τη νίκη και έδωσε ότι είχε. Δεν είμαι ικανοποιημένος επειδή δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Όταν δεν κερδίζεις δεν είναι ευχάριστο, αλλά σήμερα οι παίκτες έδωσαν ότι είχαν και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για τη διαφορά της σημερινής εμφάνισης από αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν κέρδισε για τελευταία φορά η ομάδα του: «Σήμερα κάναμε περισσότερες ευκαιρίες από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εκείνο το παιχνίδι το κερδίσαμε εύκολα, αλλά σήμερα κάναμε περισσότερες ευκαιρίες».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης