Έφυγε απ’ το γήπεδο πριν τη λήξη του αγώνα ο Μπερμπάτοφ!

Έφυγε απ’ το γήπεδο πριν τη λήξη του αγώνα ο Μπερμπάτοφ!

Ο Βούλγαρος αντικαταστάθηκε από τον Τούντορ καθώς ένιωσε ενοχλήσεις, όμως αφού πήγε στα αποδυτήρια αποχώρησε και από το γήπεδο, μόνος του, κι ενώ το ματς του ΠΑΟΚ με την Καμπάλα δεν είχε λήξει

Έφυγε απ’ το γήπεδο πριν τη λήξη του αγώνα ο Μπερμπάτοφ!
Θέμα με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ; 

Ο Βούλγαρος επιθετικός έγινε αλλαγή από τον Ιγκόρ Τούντορ στο 71ο λεπτό, με το ιατρικό επιτελείο του «δικέφαλου του Βορρά» να κάνει λόγο, πως ο παίκτης ένιωσε ενοχλήσεις. Κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, ώστε να περάσει ο Μυστακίδης, αλλά και κατά την πορεία του προς τα αποδυτήρια ήταν εμφανές πως ο παίκτης ήταν εκνευρισμένος, όμως δεν παρέλειψε να ανταποδώσει το χειροκρότημα που δέχτηκε από τον κόσμο. 

Το μυστήριο στην υπόθεση δημιουργείται στη συνέχεια, αφού ο «Μπέρμπα» μετά τα αποδυτήρια, έφυγε από το γήπεδο με το δικό του αυτοκίνητο κι ενώ το ματς κόντρα στην Καμπάλα βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη. Mάλιστα του ζητήθηκε από συμπατριώτες του δημοσιογράφους, που βρέθηκαν έξω, να κάνει δηλώσεις όμως δεν δέχτηκε. 

Κλείσιμο
Από την μεριά του, ο τεχνικός της ομάδας, στην αρχική τοποθέτησή του στην συνέντευξη Τύπου, προσπάθησε να μην δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα τονίζοντας πως μπορεί να κατανοήσει όταν κάποιος παίκτης έχει νεύρα.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης