Οργή στον Ολυμπιακό για τον εισαγγελέα Σιμιτζόγλου!

Οργή στον Ολυμπιακό για τον εισαγγελέα Σιμιτζόγλου!

Για... σκανδαλώδη τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει μέσω της δίωξής του τα επεισόδια στην Λεωφόρο ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, κάνουν λόγο στον Ολυμπιακό!

Οργή στον Ολυμπιακό για τον εισαγγελέα Σιμιτζόγλου!
Στον Ολυμπιακό αυτό που έλεγαν ήταν πως οι εισαγγελικές Αρχές με τον τρόπο που λειτούργησαν είναι να σαν... εξαφανίζουν τα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου.

Από τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ γίνεται λόγος ακόμα και για «σκανδαλώδεις χειρισμούς από πλευράς του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου», που έρχονται σε αντίθεση με τις αστυνομικές εκθέσεις που μιλούν για σφοδρές συγκρούσεις μίας ώρας εντός γηπέδου αλλά και βέβαια και σε αντίθεση με όλους όσοι είδαν τα όσα συνέβησαν στην Λεωφόρο. Επίσης σε αυτήν την περίπτωση ο εισαγγελέας δείχνει να λειτουργεί αντίθετα και με τις αναφορές διαιτητή αλλά και παρατηρητών.

Υποστηρίζουν πως δεν ήταν μόνο ο τραυματισμός του Φινμπόγκασον αλλά και οι φθορές που έγιναν στο γήπεδο. Στον Ολυμπιακό προτίθενται να μην αφήσουν έτσι όλο αυτό που συνέβη σε ένα ματς όπου υπήρξαν τουλάχιστον 17 συλλήψεις 40 προσαγωγές.

Και φυσικά η ερυθρόλευκη αντίδραση σχετικά με τον τρόπο δράσης του εισαγγελέα είναι ακόμα στην αρχή της. Έτσι και αλλιώς επί της ουσίας τα γεγονότα πως τα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο μιλούν και από μόνα τους.

Σχετικά με το πως χαρακτηρίζονται τα εκτεταμένα επεισόδια σύμφωνα με τον κανονισμό «ως εκτεταμένα επεισόδια θεωρούνται τα επεισόδια εκείνα στα οποία εμπλέκεται ένας σημαντικός αριθμός προσώπων. Η πρόκληση κατά την διάρκεια αυτών φθοράς ξένης ιδιοκτησίας ή έστω απλής σωματικής βλάβης αποτελεί επιβαρυντική περίπτωση». Το 6Δ προβλέπει ποινή κεκλεισμένων των Θυρών και αφαίρεση τριών βαθμών, εφόσον τα επεισόδια είναι στο γήπεδο.
Κλείσιμο

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει ασκήσει δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια α) στον εν γένει χώρο του γηπέδου για τα οποία προβλέπεται πρόστιμο 40 έως 100 χιλιάδες ευρώ, β) για επεισόδια στις κερκίδες (50 - 120.00 ευρώ πρόστιμο). Αδικήματα για τα οποία προβλέπεται ποινή κεκλεισμένων των Θυρών για 1 έως 2 αγωνιστικές. Ο κ. Σιμιτζόγλου δεν άσκησε δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για τα οποία προβλέπεται ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.
 
Όλα αυτά σημαίνουν πως από εκεί που ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε τιμωρηθεί με βαρύτατες ποινές, ενδέχεται να τιμωρηθεί λιγότερο αυστηρά...

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης