Γκουαρντιόλα σε Σίλβα: «Θα περάσετε»!

Γκουαρντιόλα σε Σίλβα: «Θα περάσετε»!

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο τετ-α-τετ που είχε με τον Μάρκο Σίλβα έξω από τα αποδυτήρια του «Allianz Arena»

Γκουαρντιόλα σε Σίλβα: «Θα περάσετε»!
Μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Μόναχο, ο Μάρκο Σίλβα είχε ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον Πεπ Γκουαρντιόλα έξω από τα αποδυτήρια του «Allianz Arena». 

Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για θέματα τακτικής, με τον Πορτογάλο τεχνικό να εκφράζει τον θαυμασμό του στη δουλειά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο Καταλανός συνάδελφός του. 

Οι δύο προπονητές αναγνώρισαν πως τη διαφορά στο παιχνίδι την έκανε ο Κομάν, με τον Γκουαρντιόλα να εξηγεί κάποιες κινήσεις ςτου στον προπονητή των νταμπλούχων Ελλάδας. 

Κλείσιμο
Λίγο πριν από το τέλος της σύντομης συνομιλίας τους ο προπονητής της Μπάγερν εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα είναι εκείνος που θα περάσει στην επόμενη φάση του Champions League, κάτι που είπε και στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για την Άρσεναλ στις 9 Δεκεμβρίου στο Καραϊσκάκη. 

Πηγή: www.sport-fm.gr  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης