Ολυμπιακός: Το βάρος στην τόνωση της ψυχολογίας των παικτών από τον Σίλβα

Ολυμπιακός: Το βάρος στην τόνωση της ψυχολογίας των παικτών από τον Σίλβα

Παρά τα όποια λάθη των παικτών του που εντόπισε κυρίως στο 2ο και το 3ο γκολ, ο Μάρκο Σίλβα εξαρχής είχε αναγνωρίσει την πολύ μεγάλη δυσκολία της αποστολής του Ολυμπιακού στο Μόναχο

Ολυμπιακός: Το βάρος στην τόνωση της ψυχολογίας των παικτών από τον Σίλβα
«Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, δεν γίνεται αλλιώς. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Μας πήγαν όλα πολύ άσχημα στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου. Δεν πήγαμε καθόλου καλά και κάναμε λάθη, ωστόσο οφείλουμε να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτήν την βραδιά και να προχωρήσουμε», τόνιζε χαρακτηριστικά προς στους παίκτες του στα αποδυτήρια ο Πορτογάλος τεχνικός (σ.σ. μιλώντας τους μετά τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου), που σε πρώτη φάση θέλει να φτιάξει για καλά την ψυχολογία των παικτών του και να μην συνεχίζει να τους βλέπει με πληγωμένο εγωισμό. Και ας ήταν πρώτη φορά τόσο ενοχλημένος και εκνευρισμένος από εμφάνιση ομάδας του και κυρίως από την έλλειψη πάθους και μαχητικότητας.

Εκτός των άλλων ο ίδιος παρά τα όποια λάθη των παικτών του που εντόπισε κυρίως στο 2ο και το 3ο γκολ και τα οποία και θα αναλύσει σχετικά προς εκείνους αλλά και θα τους επισημάνει το τι πρέπει να διορθώσουν, ο Μάρκο Σίλβα εξαρχής είχε αναγνωρίσει την πολύ μεγάλη δυσκολία της αποστολής του Ολυμπιακού στο Μόναχο, με δεδομένο το πολύ υψηλό επίπεδο και την ποιότητα της Μπάγερν Μονάχου.

Ξέχωρα από αυτό ο Σίλβα ήταν έτσι και αλλιώς πολύ προβληματισμένος από την απραξία 16 ημερών των Πειραιωτών, καθώς δεν έγινε το ντέρμπι της Λεωφόρου. Όλα αυτά έπαιξαν τον ρόλο τους. Αυτό που θέλει κυρίως ο Ίβηρας να διασφαλίσει τώρα είναι να δει τους παίκτες του να βγάζουν χαρακτήρα, ψυχή, μέταλλο νικητή και ποιότητα κόντρα στην Άρσεναλ για να κάνουν μία πολύ καλή εμφάνιση και να κερδίσουν στις 9/12 στο Καραϊσκάκη.

Κλείσιμο
Γιατί ο 38χρονος τεχνικός ξέρει πολύ καλά πως σε τέτοια ματς δεν πας με στόχο την ισοπαλία (σ.σ. γιατί μπορεί και να χάσεις) αλλά έχεις ως βασική σου προτεραιότητα τη νίκη... Ο Πορτογάλος άλλωστε έχει προετοιμάσει καιρό τώρα τους παίκτες του για την Άρσεναλ, εξηγώντας τους διαρκώς γιατί είναι το πιο σημαντικό ματς του ομίλου και το πλέον κομβικό για την πρόκριση...


Επαναφέρει Φορτούνη και Ντουρμάζ

Ο Σίλβα θα προχωρήσει σε 2-3 αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου και βέβαια θα... επιστρέψει στο σχήμα 4-2-3-1. Οι Κώστας Φορτούνης στον κλασικό του ρόλο και ο Τζίμι Ντουρμάζ για ένα εκ των δύο... φτερών είναι δύο δυνατοί υποψήφιο για να χριστούν βασικοί.

Για μία θέση στο αρχικό σχήμα θα... παλέψουν και οι Λεάντρο Σαλίνο και Ερνάνι. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα αρχίσει τις πλέον ουσιώδεις δοκιμές ενδεκάδας από την Πέμπτη και μετά. Και έτσι θα υπάρξει μία πιο σαφή εικόνα για τις προθέσεις του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στο φαληρικό γήπεδο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης