LIVE: ΑΕΚ - Γαλατάσαραϊ 73-86 (Τελικό)

LIVE: ΑΕΚ - Γαλατάσαραϊ 73-86 (Τελικό)

Το σύνολο του Ντράγκαν Σάκοτα έρχεται από συνεχόμενες νίκες και θα ψάξει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ισχυρή Γαλατάσαραϊ, με τον DJ Κούπερ να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής

LIVE: ΑΕΚ - Γαλατάσαραϊ 73-86 (Τελικό)
Την τουρκική Γαλατάσαραϊ υποδέχεται η ΑΕΚ για την έβδομη αγωνιστική του Eurocup με την «Ένωση να στοχεύει σε νίκη, ααπέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου. H AEK βρίσκεται στο 4-2 του στ' ομίλου, ενώ η Γαλατάσαραϊ είναι πρώτη στο 5-1.

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού ΕΔΩ

Η πρώτη ήττα της Γαλατάσαραϊ ήρθε την περασμένη αγωνιστική στο Abdi Ipekçi απέναντι στην Νεπτούνας (76-82).
Κλείσιμο

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στην Πόλη δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελε η ΑΕΚ. Η ελληνική ομάδα... παραδόθηκε και γνώρισε βαριά ήττα με 89-65.

Η 12άδα της Γαλατάσαραϊ: Σιλμπ, ΜακΚόλουμ, Μίτσοφ, Ντόρσεϊ, Εντζ, Αράρ, Τουρκιιλμάζ, Λάσμε, Σανλού, Γκριν, Γκιουλέρ, Κοκσάλ.

Η 12άδα της ΑΕΚ: Παπαντωνίου, Σάκοτα, Άτιτς, Χέρστον, Μιλόσεβιτς, Σκραμπ, Μαυροκεφαλίδης, Κάρτερ, Κατσίβελης, Καλαμπόκης, Μαυροειδής και Γουόρεν.

Στο match programme της ΑΕΚ φιλοξενούνται δηλώσεις του Δημήτρη Μαυροειδή: «Πρόκειται για έναν αγώνα εξαιρετικής σημασίας, είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο με διαφορά. Η Γαλατά είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας, αλλά κι η ΑΕΚ είναι καλύτερη σε σχέση με το πρώτο ματς». Όσο για τον κόσμο: «Η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ είναι μεγάλης σημασίας για μας και ξέρω, ότι οι οπαδοί μας θα έλθουν να μας στηρίξουν. Σε ό,τι αφορά εμένα ομολογώ, ότι με.... φτιάχνει ο κόσμος!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης