Γκουαρδιόλα: «Δύσκολο το Φάληρο για την Άρσεναλ»

Γκουαρδιόλα: «Δύσκολο το Φάληρο για την Άρσεναλ»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εκτιμά ότι το Καραϊσκάκη θα είναι δύσκολη έδρα για την Άρσεναλ την τελευταία αγωνιστική

Γκουαρδιόλα: «Δύσκολο το Φάληρο για την Άρσεναλ»
Ερωτηθείς αρχικά για το τελευταίο ματς του ομίλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρσεναλ, σημείωσε: «Θα είναι δύσκολο για την Άρσεναλ, είναι δύσκολη έδρα».

Γιατί παρατάξετε την ομάδα με πέντε επιθετικούς κόντρα στον Ολυμπιακό;

«Η εμπειρία μου λέει ότι όταν παίζουμε με πολλούς επιθετικούς κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Χάνουμε εύκολες μπαλιές. Είχαμε τέτοια προβλήματα και πρέπει να το βελτιώσουμε. Από την άλλη δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και μετά από 20 λεπτά είχαμ βάλει τρία γκολ. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και είδατε ότι ο Νόιερ δεν χρειάστηκε να επέμβει καθόλου. Όταν είμαστε σε θέση να ελέγξουμε τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου μπορούμε να παίξουμε με 5-6 επιθετικούς. Το πρόβλημα είναι όταν δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου».

Κλείσιμο
Σχετικά με την αλλαγή του Λεβαντόφσκι. Ακούσαμε ότι είχε κάποια μυϊκά προβλήματα;

«Όχι. Έπρεπε να αλλάξω τον Λεβαντόφσκι γιατί είχαμε κόκκινη κάρτα. Τον έβγαλα γιατί ο διαιτητής αποφάσισε να βγάλει κόκκινη κάρτα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, λέγοντας: «Πως ένιωσα; Η ζωή συνεχίζεται. Η κατάσταση είναι δυσάρεστη όχι μόνο για την Ευρώπη, αλλά για όλο τον κόσμο. Εύχομαι στο μέλλον ο Ομπάμα και ο Πούτιν να συζητήσουν για όλα τα θέματα, στο θέμα των προσφύγων. Αυτές οι χώρες μπορούν να βοηθήσουν. Να βρουν ένα σπίτι αυτοί οι άνθρωποι. Εύχομαι να λυθούν όλα τα προβλήματα. Στο στάδιο ένιωσα πολύ καλά. Νομίζω ότι όλοι όσοι είδαν το ποδόσφαιρο ένιωσαν πολύ καλά. Εύχομαι να μην ζήσουμε ξανά τέτοιες εικόνες».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης