Σίλβα: «Θα τα δώσουμε όλα με την Άρσεναλ»

Σίλβα: «Θα τα δώσουμε όλα με την Άρσεναλ»

Ο Μάρκο Σίλβα τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για να πάρει την πρόκριση - Στο πλευρό των παικτών ο Μαρινάκης

Σίλβα: «Θα τα δώσουμε όλα με την Άρσεναλ»
Για την ήττα στο Μόναχο, τον «τελικό» με την Άρσεναλ και τα σενάρια πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε ο Μάρκο Σίλβα στην κάμερα του OTE TV. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα απέναντι στους Λονδρέζους και έδωσε αβαντάζ στην ομάδα του λόγω έδρας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την ήττα με 4-0: «Ήταν ένα βαρύ αποτέλεσμα για μας, που ίσως όλοι περιμένανε. Απέναντι σε μία τέτοια ομάδα για να παλέψεις πρέπει να έχεις ένα επίπεδο περισσότερο από τα άλλα ματς, να τα δώσεις όλα. Αυτό δεν έγινε σήμερα, η στάση μας δεν ήταν όπως την είχαμε σχεδιάσει. Πρέπει να είσαι στο μάξιμουμ των όσων μπορείς να κάνεις για να μπορέσεις να παλέψεις και να διεκδικήσεις κάτι από αυτή την τρομερή ομάδα».

Κλείσιμο
Για τον «τελικό» με την Άρσεναλ: «Αυτή στιγμή είμαστε στη θέση να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελευταίο αγώνα. Είχα πει ότι το τελευταίο παιχνίδι θα είναι το πιο κρίσιμο. Η πρόκριση πρόκειται να κριθεί απέναντι στην Άρσεναλ. Όλοι θεωρούν ότι είναι το φαβορί, αλλά θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε ένα πλεονέκτημα ότι παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, είναι διαφορετικά όταν παίζουμε στην έδρα μας. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τον βαθμό της πρόκρισης που χρειαζόμαστε».

Για το αν κάνει εύκολο ή δύσκολο το ότι ο Ολυμπιακός πάει για δύο αποτελέσματα: «Για να περάσεις στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρεις αυτό που χρειάζεσαι πρέπει να τα δώσεις όλα. Να μη σκέφτεσαι το αποτέλεσμα. Με ομάδες όπως οι Μπάγερν, Άρσεναλ, πρέπει να προσπαθήσεις και να τα δώσεις όλα για να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα».


Στο πλευρό των παικτών ο Μαρινάκης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών. 

Η βραδιά στο Μόναχο ήταν σίγουρα δύσκολη από πλευράς αποτελέσματος και εικόνας, αυτό όμως δεν απέτρεψε τον κ. Μαρινάκη από το να δώσει το παρών στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους παίκτες. 




Μιλιβόγιεβιτς: «Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση»!

Ο Σέρβος μέσος επισήμανε στον OTE TV για:

Το παιχνίδι στο Μόναχο, τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον... τελικό με Άρσεναλ: Είχαμε μία συγκεκριμένη ομάδα μπροστά μας. Έπαιξαν πολύ καλά και γι' αυτό έβαλαν και τόσα γκολ και στο τέλος δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς με την Άρσεναλ. Να ξεχάσουμε ότι έγινε και να συγκεντρωθούμε εκεί γιατί είναι ο... τελικός μας.

Φυσικά και σε κάθε ματς θέλουμε τον κόσμο μας. Είτε κερδίζεις είτε χάνεις, πάντα σέβεσαι τον κόσμο σου και πηγαίνεις να τον ευχαριστήσεις και να συνεχίσεις μετά να δίνεις το καλύτερο. Είναι μέρος της οικογένειάς μας, της οικογένειας του Ολυμπιακού και παντα τους θέλουμε δίπλα μας. Γι' αυτό πήγαμε να τους ευχαριστήσουμε. Το ματς απόψε όμως ήταν πολύ δύσκολο.
 
Ξέρουμε πως η Άρσεναλ είναι μία από τις πιο καλές ομάδες στην Ευρώπη. Ένας πολύ μεγάλος αντίπαλος. Έχουμε 15 μέρες για προετοιμασία. Θα το προετοιμάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον πόντο και να περάσουμε. Πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες πρόκρισης στην συνέχεια του Champions League.


Ομάρ: «Δυνατοί στην έδρα μας για να περάσουμε»

Ο Νορβηγός μπακ είπε στην κάμερα του OTE TV για:

Τον αγώνα με Μπάγερν και τον... τελικό με Άρσεναλ: Ναι ξέραμε πως θα ήταν δύσκολα τα πράγματα με την Μπάγερν. Ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο. Τιμωρηθήκαμε για τα λάθη μας και για το ότι δεν είχαμε καλή παρουσία.
 
Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στην έδρα μας. Η τύχη είναι στα χέρια μας. Μπορούμε να είμαστε δυνατοί με την Άρσεναλ και πιστεύω πως θα είμαστε για την πρόκριση.
 
Εξαρτάται από εμάς. Η τύχη είναι στα χέρια μας. Η δουλειά μας είναι να πάρουμε έναν βαθμό και θα το κάνουμε.


Καμπιάσο: «Θα τα δώσουμε όλα με Άρσεναλ»

Ο Αργεντίνος μέσος του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ SPORT ανέφερε αρχικά: «Ξέραμε πως μπορούσε να καταλήξει έτσι το παιχνίδι. Γνωρίζαμε πως το παιχνίδι θα μπορούσε να καταλήξει έτσι. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε».

Για την συνέχεια: «Θα προσπαθήσουμε να εστιάσουμε στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με την Άρσεναλ. Πήραμε ένα μάθημα για το που μπορούμε να κοιτάξουμε τα λάθη μας τόσο για το επόμενο ματς όσο και τα υπόλοιπα της χρονιάς και με την Άρσεναλ θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση».

Για το πως θα παίξει ο Ολυμπιακός απέναντι στους Άγγλους: «Έχουμε δύο επιλογές. Η πρώτη που είναι λανθασμένη είναι να πιστέψουμε πως μπορούμε να επαναπαυτούμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και υπάρχει ο κίνδυνος. Η δεύτερη να παλέψουμε όσο μπορούμε για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για τον ίδιο και την προσαρμογή του στην Ελλάδα: «Όλα πάνε καλά στην Ελλάδα, η οικογένειά μου περνάει καλά εδώ, αλλά το σημαντικό είναι να πηγαίνουν καλά τα αποτελέσματα».

Για τα όσα είπε με τον Γκουαρντιόλα: «Πρόκειται για τον καλύτερο προπονητή και δεν το ανακαλύπτω εγώ. Ίσως και τον καλύτερο στην ιστορία του ποδοσφαίρου που άλλαξε το ποδόσφαιρο».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης