LIVE: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-0 (Τελικό)

LIVE: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-0 (Τελικό)

Η νίκη στη Λεωφόρο απόψε απέναντι στην ΑΕΚ είναι ο μοναδικός… δρόμος για να παραμείνει ο Παναθηναϊκός ζωντανός στο κυνήγι του Ολυμπιακού -  Οι σκέψεις του Αναστασίου

LIVE: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-0 (Τελικό)
Τα πράγματα είναι απλά για τον Παναθηναϊκό. Με νίκη απόψε (19:30, Novasports 1) απέναντι στην ΑΕΚ στην κατάμεστη Λεωφόρο θα έχει το δικαίωμα ακόμη να κάνει όνειρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με κάθε άλλο αποτέλεσμα οι πιθανότητες που έχει θα μειωθούν αισθητά (αφού η διαφορά θα είναι 8 ή 9 βαθμούς από την κορυφή) και θα… μειωθεί η αξία του επερχόμενου ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου, ακόμη κι αν οι «πράσινοι» περάσουν νικηφόρα από το Περιστέρι την επόμενη εβδομάδα. 

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού ΕΔΩ

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του αντιλαμβάνονται πλήρως τη σημασία του αγώνα και θέλουν να πάρουν μια νίκη που θα απομακρύνει την αμφισβήτηση που νιώθουν από την αρχή της σεζόν, μετά τον διπλό ευρωπαϊκό αποκλεισμό, και η οποία εσχάτως εντάθηκε μετά την ήττα στην Τούμπα. 
Κλείσιμο

Όπως ανακοινώθηκε:

Ο Αμπέντ αρρώστησε την Κυριακή και τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής. Την θέση του στην ενδεκάδα παίρνει ο Λουντ. Οι υπόλοιποι είναι οι: Στιλ, Πράνιτς, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Λαγός, Νίνης, Ζέκα, Μπεργκ, Καρέλης

Ενώ για την ΑΕΚ:

Κάτω απ' την εστία θα 'ναι ο Μπαρόχα για την ΑΕΚ, δεξί μπακ ο Γκάλο, αριστερό ο Ντίντακ και δίδυμο στην άμυνα οι Λαμπρόπουλος-Κολοβέτσιος. Στα χαφ ως κόφτες θα παίξουν οι Σιμόες-Γιόχανσον, ενώ τριάδα μπροστά τους οι Βάργκας (δεξιά), Μπαρμπόσα (αριστερά) και Μάνταλος ως δεκάρι. Μοναδικός προωθημένος ο Κρισάντους (αντί του τραυματία Αραβίδη)



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης