Χωρίς γρατζουνιά ο Σάινθ μετά το σοκαριστικό ατύχημα στο Σότσι

Χωρίς γρατζουνιά ο Σάινθ μετά το σοκαριστικό ατύχημα στο Σότσι

Δείτε το βίντεο από την στιγμή της πρόσκρουσης - Με σχετική ανάρτηση στο Twitter ο Ισπανός ενημέρωσε τους φαν του, για το ότι είναι καλά στην υγεία του - Βίντεο από την κάμερα που είχε στο μονοθέσιό του

Χωρίς γρατζουνιά ο Σάινθ μετά το σοκαριστικό ατύχημα στο Σότσι
Όλα καλά για τον Κάρλος Σάινθ… Το τρομακτικό ατύχημα που είχε στην πίστα του Σότσι στον τρίτο γύρο ελεύθερων δοκιμών όχι μόνο δεν του προκάλεσε τραύματα, αλλά φαίνεται πως δεν τον πτόησε καθόλου. 

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, ο πιλότος της Toro Rosso έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στα προστατευτικά της πίστας του Σότσι! 

Η διαδικασία διακόπηκε πρόωρα ώστε να απεγκλωβιστεί ο Σάινθ, που ευτυχώς δεν είχε υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό, αλλά και για να καθαρίσει η πίστα από τα θραύσματα. 

Κλείσιμο
Λίγες ώρες μετά τη διακομιδή του αεροπορικώς στο νοσοκομείο κι αφού οι εξετάσεις δεν έδειξαν το παραμικρό, ο 21χρονος πιλότος της Toro Rosso όχι απλώς καθησύχασε πως είναι απολύτως καλά, αλλά δήλωσε πως θέλει να τρέξει την Κυριακή στο ρωσικό Grand Prix! 

«Όλα είναι καλά, μην ανησυχείτε για τίποτα! Ήδη σκέφτομαι πώς θα πείσω τους γιατρούς να με αφήσουν να τρέξω αύριο», έγραψε στο Twitter ο Σάινθ συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο. 







Ο μάνατζέρ του, λίγο νωρίτερα, είχε επίσης μοιραστεί με το κοινό τα ευχάριστα νέα. «Ο Κάρλος είναι μια χαρά. Του κάνουν κάποιες εξετάσεις, αλλά είναι εντάξει. Δεν πονά. Ευχαριστούμε για τα μηνύματά σας»






















Το βίντεο από την στιγμή της πρόσκρουσης



Πηγή: Sport-fm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης