Οι 20 αξέχαστες ατάκες του Γιούργκεν Κλοπ

Οι 20 αξέχαστες ατάκες του Γιούργκεν Κλοπ

Συνεχή αφιερώματα στον Γιούργκεν Κλοπ παρουσιάζουν τα αγγλικά ΜΜΕ καθώς θεωρείται θέμα χρόνου να αναλάβει τη Λίβερπουλ και ένα από αυτά παρουσιάζει 20 δηλώσεις του Γερμανού που θα μείνουν αξέχαστες

Οι 20 αξέχαστες ατάκες του Γιούργκεν Κλοπ
Φρενίτιδα ενθουσιασμού έχει δημιουργήσει στους φίλους της Λίβερπουλ η επικείμενη συμφωνία με τον Γιούργκεν Κλοπ που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Μπρένταν Ρότζερς και τα αφιερώματα διαδέχονται το ένα το άλλο. 

Ένα από τα μεγαλύτερα site στην Αγγλία, το «dailymail.co.uk», στο πλαίσιο αυτό έχει μαζέψει 20 δηλώσεις του Γερμανού οι οποίες έχουν μείνει αξέχαστες κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ντόρτμουντ. 

Οι 20 ατάκες του Κλοπ όπως τις παρουσιάζει η Daily Mail: 

1. Για την αντιπαλότητα με την Μπάγερν Μονάχου: «Έχουμε ένα τόξο και ένα βέλος και αν στοχεύσουμε καλά, μπορούμε να χτυπήσουμε τον στόχο. Το πρόβλημα είναι ότι η Μπάγερν έχει ένα μπαζούκα. Η πιθανότητα να χτυπήσουν τον στόχο είναι ξεκάθαρα μεγαλύτερη. Ωστόσο, ο Ρομπέν των Δασών ήταν αρκετά επιτυχημένος». 
Κλείσιμο

2. Για τον μακροχρόνιο τραυματισμό του Ματς Χούμελς: «Θα τον περιμένουμε σαν μία καλή σύζυγος που περιμένει τον άντρα της που είναι στη φυλακή». 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης