Έχασε τις ευκαιρίες και τους... βαθμούς ο Αστέρας Τρίπολης, 1-1 με τον Πλατανιά

Έχασε τις ευκαιρίες και τους... βαθμούς ο Αστέρας Τρίπολης, 1-1 με τον Πλατανιά

Μόλις στο 6', οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γιάννου - Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 13', με τον Μιλούνοβιτς

Έχασε τις ευκαιρίες και τους... βαθμούς ο Αστέρας Τρίπολης, 1-1 με τον Πλατανιά
Κάτι συμβαίνει με τον φετινό Αστέρα Τρίπολης και αυτό αποδείχθηκε σε ακόμα ένα ματς, αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στον Πλατανιά. Οι Αρκάδες αν και μπήκαν φουριόζοι σκοράροντας με κεφαλιά του Γιάννου μόλις στο 6', εμφάνισαν τις... παιδικές ασθένειες της φετινής σεζόν και δέχθηκαν άμεσα την ισοφάριση (13') με νέα κεφαλιά του Μιλούνοβιτς.

Ειδικότερα, στο β' ημίχρονο η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, αλλά τελικά «κόλλησε» στην ισοπαλία απέναντι στους Κρητικούς που εμφανίστηκαν απόλυτα προετοιμασμένοι και διαβασμένοι για τις ανάγκες του παιχνιδιού.

Με το σημερινό αποτέλεσμα ο Αστέρας παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία, έχοντας μόλις 8 πόντους σε 6 αγωνιστικές, ενώ από την πλευρά του ο Πλατανιάς μπορεί να πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια πολύ δύσκολη έδρα, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στον πάτο της κατάταξης χωρίς νίκη και με μόλις 2 βαθμούς.

Κλείσιμο
Το ματς

Με αποφασιστικότητα μπήκαν στο ματς οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης ώστε να «κλειδώσουν» από πολύ νωρίς το «τρίποντο» και να επιστρέψουν με αυτό τον τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Και μπορεί στο 4’ ο Σκουρτάι να καθυστέρησε πολύ στην εκτέλεσή του μπροστά στον Σωτηρίου, δίνοντας την ευκαιρία στον Κουλιμπαλί να τον ανακόψει, αλλά ο Γιάννου κατάφερε τη μισή ευκαιρία να την κάνει γκολ μόλις στο 6’. Ο Λούι έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο πρώην επιθετικός του Πανιωνίου που βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή δεν λάθεψε και σκόραρε με μια «σκαστή» κεφαλιά.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι φανέρωσαν σε ακόμα μία περίπτωση τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τη φετινή σεζόν, διότι στο 13’ δέχθηκαν άμεσα την ισοφάριση. Ο Γιακουμάκης έκανε πολύ ωραία κίνηση από τα δεξιά εκμεταλλευόμενος μπαλιά από την άμυνα των Κρητικών, «έσπασε» το οφ-σάιντ, αφού τον κάλυπτε ο Αλόκο, έκανε τη σέντρα και ο Μιλούνοβιτς με κεφαλιά ισοφάρισε, με τον Θεοδωρόπουλο να μην μπορεί να μπλοκάρει.

Στο 35’ σημειώθηκε μια δύσκολη φάση για τον Δημητρόπουλο, όταν Γιακουμάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή σε φάση ένας εναντίον ενός με τον Σανκαρέ και στην προσπάθειά του να περάσει, ο Αφρικανός σέντερ μπακ τον ανέκοψε, έχοντας απλωμένο το χέρι του. Ωστόσο, ο επιθετικός του Πλατανιά φαίνεται ότι προσπάθησε να εκμαιεύσει το σφύριγμα του Δημητρόπουλου.

Αυτή ήταν η ιστορία του α’ ημιχρόνου, καθώς ο ρυθμός έπεσε, με τον Πλατανιά να φέρνει το ματς στο ρυθμό που ήθελε, τη στιγμή που ο Αστέρας έκανε πολλά λάθη στην ανάπτυξή κυρίως λόγω της πίεσης των φιλοξενούμενων.

Στο β’ ημίχρονο ο Πλατανιάς περιορίστηκε σε καθαρά αμυντικό ρόλο, προσπαθώντας να κρατήσει τον Αστέρα μακριά από την περιοχή του. Οι Αρκάδες προσπαθούσαν να ανοίξουν την άμυνα των Κρητικών με σέντρες των Λούι και Γιαννούλη από τα πλάγια, αλλά Κουλιμπαλί και Μπανανά στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είχαν κανένα πρόβλημα στον αέρα.

Τη μία ευκαιρία που βρήκε ο Αστέρας την έχασε στο 70’, όταν ο Φερνάντες έφερε την μπάλα στην περιοχή με εκτέλεση φάουλ, ο Σανκαρέ έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Γιάννου πλάσαρε, αλλά ο Σωτηρίου κατάφερε να μπλοκάρει!

Στην τρομερή φάση του Αστέρα «απάντησε» ο Πλατανιάς στο 77’, όταν ο Μιλούνοβιτς από αριστερά γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Αστέρα, ο Στανισάβλιεβιτς πλάσαρε, αλλά ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ.

Ο Αστέρας όμως έχασε ακόμα μία ευκαιρία, απ’ αυτές που δεν χάνονται στο 85’. Ο Μάσα σέντραρε, ο Τσοκάνης τη γύρισε με προβολή από τα πλάγια, αλλά ο Γιάννου που έκανε την κεφαλιά έχασε το γκολ σε άδειο τέρμα, αφού δεν έβαλε σωστά το κεφάλι του και έτσι οι Αρκάδες έχασαν την τελευταία τους ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες.


Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος – Λούι, Σανκαρέ, Αλόκο, Γιαννούλης – Ιγκλέσιας (46’ Χαμντανί), Τορμένα (78’ Τσοκάνης), Φούντας (46’ Νίκο Φερνάντες), Γιάννου, Μάσα - Σκουρτάι

Πλατανιάς: Σωτηρίου – Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον – Μουνάφο (63’ Στανισάβλιεβιτς), Γκνιάτιτς (80’ Μαχαμάτ) – Μιλούνοβιτς, Μενδρινός, Ντίνας, Γιακουμάκης (46’ Ράμος)

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης