Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Παρί, ο απίστευτος Ζλάταν!

Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Παρί, ο απίστευτος Ζλάταν!

Ο Σουηδός πέτυχε δυο γκολ κόντρα στη Μαρσέιγ, έφτασε τα 110 και βρέθηκε στην κορυφή των σκόρερ της Παρί

Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Παρί, ο απίστευτος Ζλάταν!
Όλα για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έγιναν! Το ντέρμπι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μαρσέιγ είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σουηδό επιθετικό, καθώς δεν λάθεψε σε δύο εκτελέσεις πέναλτι, με αποτέλεσμα να δώσει τη νίκη στους Παριζιάνους με 2-1 και παράλληλα για να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία τους! 

Οι Μασσαλοί ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Μπατσουαγί στο 30’, όμως ο «Ίμπρα» έκανε την ολική ανατροπή για τους πρωταθλητές μέσα σε τρία λεπτά (41’ και 44’)! 

Μάλιστα, η ομάδα του Μίτσελ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα στο 55’, αλλά ο Τραπ «νίκησε» από την άσπρη βούλα τον Μπαράντα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι δύο ομάδες είχαν μερικές πολύ καλές στιγμές εκατέρωθεν, αλλά το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος. 

Κλείσιμο


Το καλοκαίρι του 2012 βρέθηκε στο Παρίσι και τον Οκτώβριο του 2015 κατάφερε να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Παρί! ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε δυο γκολ κόντρα στην Μαρσέιγ, έφτασε τα 110, αφήνοντας στη 2η θέση των σκόρερ του συλλόγου τον Παουλέτα (109 τέρματα)! Ζλάταν εσύ σούπερ σταρ! Στην 3η θέση είναι ο Ροσετό με 100 και ακολουθούν οι:  Νταλέμπ (98), Πελέ (97), Σούσιτς (85), Ραΐ (72), Μπιανκί (71), Καβάνι (61).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης