Εθνική Ελλάδας: Για τις τελευταίες ελπίδες κόντρα στη Φινλανδία

Εθνική Ελλάδας: Για τις τελευταίες ελπίδες κόντρα στη Φινλανδία

Η Εθνική ομάδα φιλοξενεί την Φινλανδία και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες της έχουν απομείνει για πρόκριση στο Euro 2016

Εθνική Ελλάδας: Για τις τελευταίες ελπίδες κόντρα στη Φινλανδία
Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για τα προκριματικά του Euro 2016, η Εθνική ομάδα υποδέχεται την Φινλανδία και ψάχνει την πρώτη της νίκη τον τελευταίο χρόνο, προκειμένου να διατηρήσει τις ελάχιστες ελπίδες που έχει για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ωστόσο, για ακόμη μία φορά, ο Κώστας Τσάνας δεν έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, καθώς οι «τραυματισμοί» έπληξαν τις επιλογές του. Ο Σωτήρης Νίνης τέθηκε νοκ άουτ λόγω του προβλήματος που αποκόμισε από το παιχνίδι με την Καλλονή, ενώ εκτός είναι και ο Βασίλης Τοροσίδης που ήρθε με ενοχλήσεις από την Ρώμη.

Σε αυτούς τους δύο, προστέθηκε και ο Θανάσης Πέτσος, ο οποίος τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση πριν το σημερινό παιχνίδι και δεν υπολογίζεται από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό.

Κλείσιμο
Όσον αφορά το σχήμα τώρα, ο Κώστας Τσάνας αναμένεται να επιλέξει τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας και τους Βύντρα, Χολέμπας για τα άκρα. Τζιώλης και Σάμαρης θα ειναι στον άξονα του 4-4-2, με τους Φορτούνη, Κονά από αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Τέλος στην επίθεση θα είναι ο Μήτρογλου με τον Καρέλη...

Πηγή: gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης