Δήλωσε Ντε Χέα στο Champions League η Γιουνάιτεντ

Δήλωσε Ντε Χέα στο Champions League η Γιουνάιτεντ

Μέχρι… προχθές έφευγε για Ρεάλ Μαδρίτης. Τελικά το... σοκαριστικό ναυάγιο της υπόθεσης τον κράτησε στη Μαν. Γιουνάιτεντ, η οποία τον δήλωσε και στη λίστα του Champions League

Δήλωσε Ντε Χέα στο Champions League η Γιουνάιτεντ
Μέχρι πρότινος δεν έπαιζε καν. Βρισκόταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας, δεδομένου πως... όλοι λίγο-πολύ γνώριζαν πως θα αποχωρήσει. 

Εν τέλει, όμως, η μεταγραφή του Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης ναυάγησε κι έμεινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεδομένου, λοιπόν, πως ο Ισπανός παραμένει στους κόκκινους διαβόλους, τον δήλωσαν και στην 25μελή λίστα για το Champions League. 

Κάτι που δείχνει πως ο Λουίς Φαν Χάαλ ίσως τον επαναφέρει στις αρχικές του επιλογές. Κάτι, όμως, που παράλληλα «αχρηστεύει» τον Ίβηρα τερματοφύλακα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουάριου, αν κι εφόσον η βασίλισσα έκανε και τότε κίνηση. Διότι δεν θα μπορεί να δηλώσει στην Ευρώπη από τους μερένχες και θα 'χει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στο πρωτάθλημα (όπου μην γελιόμαστε δεν τον ήθελε για εκεί ως επί το πλείστον η Ρεάλ). 

Κλείσιμο
Θα 'χε... ενδιαφέρον πάντως, μετά τη φάση των ομίλων, αν προκριθούν και οι δύο σύλλογοι, να παίξουν μεταξύ τους με τον Ντε Χέα βασικό στους Άγγλους. Troll... 

Πηγή: Sport-fm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης