Ολυμπιακός: Φινάλε με φορ;

Ολυμπιακός: Φινάλε με φορ;

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για την απόκτηση ενός επιθετικού από τον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση να φέρεται να περιμένει εντός της ημέρας την απάντηση ενός παίκτη. «Πρόκειται για δύσκολη υπόθεση»

Ολυμπιακός: Φινάλε με φορ;
Σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα για το τελικό ρόστερ του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν. 

Από πλευράς διοίκησης λέγεται ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη προσθήκη, όμως η εφημερίδα «Γαύρος» αναφέρει πως οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε επαφή με έναν σέντερ φορ και εντός της ημέρας την απάντησή του. 

Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει, όμως εκείνο που έχει ειπωθεί είναι ότι «πρόκειται για πολύ δύσκολη αλλά και πολύ καλή περίπτωση». Πρόθεση των διοικούντων είναι να πλαισιώσουν τον Φινμπόγκασον, τον Χάρα και τον Πουλίδο με έναν ακόμη καλό επιθετικό. 

Κλείσιμο
Όσον αφορά τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά: για τον Λισάντρο Λόπες (τον πρώην άσο της Πόρτο που συνεχίζει την καριέρα του στη βραζιλιάνική Ιντερνασιονάλ) και μάλιστα αυτός φαίνεται πως είναι σε θέση φαβορί, τον Ντέβιτς (που θέλει και η ΑΕΚ), ο Ρουμάνος Μαρικά (που συζητάει και με τον ΠΑΟΚ), ο Νιγηριανός Ούτσε, ο Αγιαγκμπένι, ο Βούλγορος Πιζάρο και ο Περουβιανός Πιζάρο. 

Στο μέτωπο των αποχωρήσεων τώρα, ο Κασάμι φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στη Λεβερκούζεν και τη Ρόμα. Ο Γιαταμπαρέ, με τη σειρά του, μπορεί να μείνει, καθώς δεν μπορεί να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και τέλος ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται να έχει απορρίψει πρόταση της Νιούκαστλ για την παραχώρηση του Μαζουακού που θα πρέπει να συμβεί κάτι φοβερό για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. 

Εν τω μεταξύ, οι νταμπλούχοι Ελλάδας φαίνεται πως συζητούν με τον Αστέρα Τρίπολης για να γίνει ένα φιλικό στο τέλος της εβδομάδας, ώστε η ομάδα να παραμείνει σε καλή κατάσταση εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και των υποχρεώσεών της στο Champions League.  

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης