«Καρφιά» Τούντορ για Άρνεσεν!

«Καρφιά» Τούντορ για Άρνεσεν!

Το… μπαλάκι στον Φρανκ Άρνεσεν πέταξε ο Ιγκόρ Τούντορ ο οποίος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ εδώ κι ένα μήνα παίζει χωρίς σέντερ φορ… 

«Καρφιά» Τούντορ για Άρνεσεν!
Άγνοια για το αν θα αποκτηθεί επιθετικός δήλωσε ο Ιγκόρ Τούντορ στις δηλώσεις του μετά την ήττα με σκορ 3-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ουσιαστικά πέταξε το… μπαλάκι στον Φρανκ Άρνεσεν τονίζοντας πως δεν είναι δική του δουλειά το αν θα αποκτηθεί επιθετικός ή όχι, ενώ πρόσθεσε ότι η ομάδα εδώ κι ένα μήνα αγωνίζεται δίχως καθαρόαιμο φορ. 

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά»: 

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα: «Δεν αλλάξαμε κάτι στο παιχνίδι μας. Παίξαμε το σύστημα που παίζουμε συνήθως, προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Δεν κάνουμε πειράματα, αλλά επιλέγουμε κάθε φορά τους ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν περισσότερο ανάλογα με το παιχνίδι». 

Για το αν χρειάζεται επιθετικό η ομάδα: «Δεν γνωρίζω τι θα κάνουμε για τις μεταγραφές. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι τον τελευταίο μήνα αγωνιζόμαστε χωρίς καθαρό σέντερ φορ, ο Ζάιρο και ο Μακ δεν είναι καθαροί σέντερ φορ, ο Πέλκας είναι για να παίζει πιο πίσω. Και δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάσω γιατί δεν έχουμε επιθετικό αυτή την στιγμή. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αλλά για να γίνει αυτό εξαρτάται από την ποιότητα που έχεις στο ρόστερ σου. Είναι ακόμη νωρίς ωστόσο να κάνουμε συγκρίσεις με την σύνθεση και την ποιότητα των άλλων ομάδων». 
Κλείσιμο

Για την παρουσία του Τζιόλη και την απουσία του Μαλεζά: «Ο ρόλος του Τζιόλη δεν ήταν καθαρά αμυντικός. Τον χρησιμοποιούμε εκεί γιατί μπορεί να παίξει και πιο μπροστά, όπως έγινε και στη διάρκεια του αγώνα και όπως είδατε ήταν από τους καλύτερους σήμερα». 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης