Παναθηναϊκός: Στόχος η αναπτέρωση ηθικού, κόντρα στην Καλλονή (19:15 Novasports 2)

Παναθηναϊκός: Στόχος η αναπτέρωση ηθικού, κόντρα στην Καλλονή (19:15 Novasports 2)

Το μενού περιλαμβάνει άλλα τρία παιχνίδια: Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός (19:15 Novasports 3), Ηρακλής-Πανιώνιος (19:15 Novasports 4), ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (21:30 Novasports 1)

Παναθηναϊκός: Στόχος η αναπτέρωση ηθικού, κόντρα στην Καλλονή (19:15 Novasports 2)
Η δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, συνεχίζεται σήμερα Κυριακή, με τέσσερα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός, έχοντας στην πλάτη του ένα ιδιαίτερα άσχημο αποτέλεσμα με την Καμπάλα, που έφερε και τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, αντιμετωπίζει στις 19.15 την Καλλονή στο γήπεδο της Λεωφόρου, προσπαθώντας να ανεβάσει λίγο την ψυχολογία της ομάδας και του κόσμου.

Στο δεύτερο παιχνίδι που διεξάγεται την ίδια ώρα, ο Ηρακλής, μετά τη νίκη του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο που θα διεκδικήσει σαφώς κάτι καλύτερο από την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό.

Κλείσιμο
Στην Τρίπολη, ο τοπικός Αστέρας, μετά τα «μαντάτα» για τους ομίλους του Europa League, όπου κληρώθηκε με τις Σπάρτα Πράγας, ΑΠΟΕΛ και Σάλκε, υποδέχεται στις 19.15 τον Παναιτωλικό που θέλει να επανακάμψει από την ήττα που υπέστη στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό.

Η βραδιά κλείνει στις 21.30 με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει κάνει μια κοντινή «εκδρομή» στα Γιάννενα, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ. Και οι δυο ομάδες θα παραταχθούν με σκοπό την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς έχουν από ένα βαθμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης