Έρχεται για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Ερνάνι

Έρχεται για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Ερνάνι

Ο νεαρός άσος, βάσει των όσων υποστηρίζουν στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό όπως και η διοίκηση της Πόρτο

Έρχεται για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Ερνάνι
Το τελευταίο 48ωρο της μεταγραφικής περιόδου με τις εκτιμήσεις και τις πληροφορίες να φέρνουν τον Ολυμπιακό να προχωρά για τουλάχιστον μια απόκτηση παίκτη. Αυτή πρόκειται να είναι του Ερνάνι, καθώς στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι τα πάντα έχουν τακτοποιηθεί. 

Ο νεαρός άσος –βάσει των όσων υποστηρίζουν στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου- έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό όπως και η διοίκηση της Πόρτο. Οι υπεύθυνοι των ομάδων έχουν δώσει τα χέρια για τον δανεισμό του με ένα ποσό το οποίο είναι σε θέση οι ερυθρόλευκοι να το καταβάλουν για να αποκτήσουν και τα δικαιώματα του. 

Μάλιστα, οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο Ερνάνι αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει τα σχετικά συμβόλαια με τον Ολυμπιακό. 

Κλείσιμο
Στον Πειραιά οι υπεύθυνοι της ομάδας εξακολουθούν να μην διαψεύδουν ή να επιβεβαιώνουν κάτι. Έτσι εκτός του Ερνάνι υπάρχει πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και ένας επιθετικός. 

Ο Ιμπίσεβιτς δεν θα είναι καθώς και έχει διαψευστεί αλλά και είναι πολύ κοντά σε άλλη ομάδα. 
Ελεύθεροι είναι οι Πιζάρο, Ντέβιτς και Φόλσφίγκελ.

Πηγή: Sport-fm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης