Νίκησε 2-0 με «μπροστάρη» τον Αμπντούν η Βέροια

Νίκησε 2-0 με «μπροστάρη» τον Αμπντούν η Βέροια

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κατέκτησε η Βέροια επικρατώντας 2-0 του Πανθρακικού μέσα στην Κομοτηνή, με τον Τζαμέλ Αμπντούν να είναι ο πρωταγωνιστής σκοράροντας και τα δύο γκολ της ομάδας του

Νίκησε 2-0 με «μπροστάρη» τον Αμπντούν η Βέροια
Εμφανώς καλύτερη του Πανθρακικού παρουσιάστηκε στο α’ ημίχρονο η Βέροια που εκτός από την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε ορθολογική ανάπτυξη, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η δημιουργία πολλών κλασικών ευκαιριών. 

Μία εξ αυτών σημειώθηκε στο 15’ και τη μετουσίωσε σε γκολ ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού και συγκεκριμένα του Παπαγεωργίου, έγινε αποδέκτης της άψογης κάθετης πάσας του Ναζλίδη και δεν είχε κανένα πρόβλημα να πλασάρει την μπάλα κάτω από τα πόδια του Αθανασιάδη και να ανοίξει το σκορ. 

Ο Ναζλίδης είχε «κέφια», αφού ήταν πολύ δραστήριος κινούμενος κυρίως εκτός περιοχής, αλλά τα τελειώματά του δεν ήταν και τα καλύτερα δυνατά, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες να «καθαρίσει» το ματς στο 26’ και στο 33’. 
Κλείσιμο

Το μόνο που παρουσίασε επιθετικά στο α’ 45λεπτο ο Πανθρακικός ήταν μία έμπνευση του Χαβίτο, όταν από τα δεξιά και μέσα στην περιοχή επιχείρησε μία πλασαριστή σέντρα-σουτ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του αιφνιδιασμένου Καντιμοίρη. 

Στο β’ μέρος και από τη στιγμή που ο Πανθρακικός παρέμενε στη διεκδίκηση του ματς, ο Μάνουελ Ρόκα προχώρησε σε δύο αλλαγές, βάζοντας τους Ίγκορ (που δεν απόλυτα έτοιμος) και Νικόλτση αντί των «άφαντων» Χασομέρη και Τζάνη και φάνηκε ότι οι κινήσεις του ήταν σωστές. 

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο απειλητικοί και κυρίως πιο δημιουργικοί, χάνοντας κάποιες καλές στιγμές με τους δύο παίκτες που μπήκαν στο γήπεδο, Νικόλτση και Ίγκορ. 

Κόντρα στη ροή του ματς, όμως, και στις ελάχιστες επιθετικές προσπάθειες που πραγματοποίησε η Βέροια κέρδισε το πέναλτι, όταν ο Μαγέφσκι γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Παπαγεωργίου τη βρήκε με το απλωμένο του χέρι στην προσπάθειά του για τάκλιν. 

Ο Αμπντούν μετουσίωσε την παράβαση σε γκολ πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ και της ομάδας του, «κλειδώνοντας» παράλληλα την πρώτη νίκη της Βέροιας στο φετινό πρωτάθλημα, αφού ο Πανθρακικός φανερά απογοητευμένος δεν κυνήγησε κάτι περισσότερο από το ματς. 

Πανθρακικός (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Χρήστου (83’ Παπαχρήστος), Σερφά, Σέτι, Μεχία, Μάρτινς, Χαβίτο, Τζάνης (46’ Νικόλτσης), Χασομέρης (46’ Ιγκόρ). 

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Τσουμάνης, Εντζεγκέλε, Μαραγκός (73’ Νάστος), Βεργώνης, Σιόντης, Αμντούν, Γιουσούφ (67’ Τάτος), Μαγέφσκι, Ναζλίδης. 

Πηγή: Sport-fm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης