Live: Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-2 (Τελικό)

Live: Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-2 (Τελικό)

Η μπάλα πήγε να βγει έξω από την περιοχή από τους Ρομέου και Μάρκοβιτς με τον Μιλιβόγιεβιτς να βγαίνει μπροστά από τον Ρομέου και με δύναμη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα στο 89' ενώ στο 90' σκόραρε ο Φορτούνης με το σουτ του να κοντράρει πάνω στον Ουόν και να μπαίνει γκολ
 




Live: Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-2 (Τελικό)
Στο δύο στα δύο στο πρωτάθλημα στοχεύει σήμερα ο Ολυμπιακός απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (19:15, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr, ) και στη σύνθεσή του θα έχει και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού, τον Εστέμπαν Καμπιάσο. 

Ο Αργεντινός μέσος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στα ερυθρόλευκα παίρνοντας φανέλα βασικού από τον Μάρκο Σίλβα. Ο 38χρονος τεχνικός θα παρατάξει τους Πειραιώτες ως εξής: 

Με τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο, αριστερά στην άμυνα τον Σαλίνο, δεξιά τον Ελαμπντελαουΐ και στόπερ τους Σιόβα και Ντα Κόστα. 

Κλείσιμο
Στα χαφ θα ξεκινήσει ο Καμπιάσο με τον Μιλιβόγεβιτς, με τον Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού μέσου και επιθετική τριπλέτα τους Ντουρμάζ (αριστερά), Πάρντο (δεξιά), Χάρα (κορυφή). 

Ο Λεβαδειακός παίζει για 2η σερί χρονιά το 1ο εντός έδρας ματς του στο ΟΑΚΑ, καθώς το δημοτικό στάδιο Βοιωτίας κρίθηκε ακατάλληλο, αφού υπήρχε σοβαρό πρόβλημα σε συγκεκριμένες θύρες. 

Ο Λεβαδειακός θα παραταχτεί με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τους Στάθη δεξιά στην άμυνα και Μιλιάζες αριστερά, τον Τριποτσέρη με τον Ουόν τα δύο στόπερ, ο Νικολάου με τον Ρομέου στον άξονα, Μαχαίρας δεκάρι, Γιακουμάκης και Μίνγκας στα άκρα της επίθεσης και φορ ο Μάντζιος

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης