Συγγνώμη ζήτησε από τον Μπολτ ο καμεραμάν που τον... ανέτρεψε

Συγγνώμη ζήτησε από τον Μπολτ ο καμεραμάν που τον... ανέτρεψε

Όλοι τον... «αποθέωσαν» ως τον μόνο που μπόρεσε να εξουδετερώσει τον πιο γρήγορο άνθρωπο του κόσμου!

Συγγνώμη ζήτησε από τον Μπολτ ο καμεραμάν που τον... ανέτρεψε
Ο καμεραμάν που έγινε χθες το πρόσωπο της ημέρας γιατί... ανέτρεψε τον «πιο γρήγορο άνθρωπο του κόσμου», εξακολουθεί να απολαμβάνει μερικά λεπτά δημοσιότητας, καθώς σήμερα το γύρο του κόσμου κάνει η συγγνώμη που ζήτησε προς τον παγκόσμιο ρέκορντμαν Γιουσέιν Μπολτ.

Ήταν λίγα λεπτά μετά το θρίαμβο της «αστραπής» στον αγώνα 200 μέτρων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Πεκίνου, με χρόνο 19:55 και περίπατο στο τέλος, όταν ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ απολάμβανε την αποθέωση και το γύρο του θριάμβου. Τότε, συνέβη το... απροσδόκητο: Ο Μπολτ «εξουδετερώθηκε», βγήκε... νοκ άουτ! Ένας Κινέζος καμεραμάν, πάνω στο ειδικό όχημα που ονομάζεται segway, ουσιαστικά έχασε τον έλεγχο και... ανέτρεψε τον παγκόσμιο πρωταθλητή που βρέθηκε φαρδύς πλατύς στο ταρτάν. Όλοι φυσικά πάγωσαν, όμως ο Μπολτ σηκώθηκε αμέσως και χαλογέλαστός συνέχισε τον γύρο του θριάμβου, δείχνοντας σε όλους πως δεν συνέβη τίποτα...

Κλείσιμο


Εν τω μεταξύ, ο κινέζος καμεραμάν βρισκόταν στο έδαφος, με όλο τον βαρύ εξοπλισμό πάνω του, χωρίς πάντως να έχει εμφανώς πάθει επίσης κάτι. Σήμερα, μίλησε στα διεθνή ΜΜΕ που απαθανάτισαν επίσης την κανονική αυτή τη φορά συνάντησή του με τον Γιουσέιν Μπολτ, όπου ζήτησε επισήμως συγγνώμη για το ατύχημα και του χάρισε ένα φυλαχτό για το χέρι. Ο Σονγκ Τάο, όπως είναι το όνομά του, είναι σήμερα έτοιμος να επιστρέψει στη δουλειά του: «Το σημαντικό είναι που εκείνος είναι καλά. Είμαι καλά κι εγώ κι έτοιμος να επιστρέψω στη δουλειά», δήλωσε στον Guardian.



Ο ίδιος ο Μπολτ αστειεύτηκε αργότερα για το περιστατικό, λέγοντας πως μάλλον ήταν σχέδιο του μεγάλου του αντιπάλου Τζάστιν Γκάτλιν για να τον... εξολοθρεύσει! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης